Χανιά | Το 7o Rock Under The Clock Festival είναι γεγονός και αναζητά καλλιτέχνες!

ΤοΧανιά | Rock Under The Clock Festival, το φεστιβάλ που εδώ και 7 χρόνια έχει ως κύριο σκοπό την προώθηση νέων συγκροτημάτων, αναζητά συμμετοχές για το φετινό line up του. Για δεύτερη φορά, καθώς πέρυσι οι διαδικασίες κύλησαν ομαλά, διευρύνει την σκηνή του σε όλη την Κρήτη με το παρόν ανοιχτό κάλεσμα!

Πιο συγκεκριμένα, θα δώσει την ευκαιρία σε μουσικά σχήματα από όλη την Κρήτη

να συμμετάσχουν σε αυτό και να παρουσιάσουν την δουλειά τους, 5 και 6 Αυγούστου 2022 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Μαΐου 2022!

Όροι συμμετοχής:

Το σχήμα πρέπει να εδρεύει στην Κρήτη.Να έχει δικές του, πρωτότυπες συνθέσεις.Οι ηλικίες των μελών να κυμαίνονται από 16 έως 35 ετών.Το μουσικό είδος του σχήματος να κυμαίνεται στα πλαίσια της Rock.Να μπορούν να εμφανιστούν είτε στις 5 είτε στις 6 του Αυγούστου στα Χανιά.

Δήλωση συμμετοχής: https://rockundertheclock.gr/apply

Το φεστιβάλ προσφέρει σκηνή επαγγελματικών προδιαγραφών, δύο live βίντεο της εμφάνισης του κάθε συγκροτήματος και μια συνολική εμπειρία μεγάλης, καλοκαιρινής, μουσικής διοργάνωσης. Be part of it!

Τα επιλεγμένα συγκροτήματα θα ανακοινωθούν εντός λίγων εβδομάδων μετά την λήξη της προθεσμίας.

Περισσότερα για το Rock Under The Clock Festival:

Website: https://rockundertheclock.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/rockundertheclock

Instagram: https://www.instagram.com/rockundertheclock/

YouTube: https://www.youtube.com/c/rockundertheclockfestival

The post Χανιά | Το 7o Rock Under The Clock Festival είναι γεγονός και αναζητά καλλιτέχνες! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα