Χανιά | Τιμητική εκδήλωση για τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς από τον ΣΕΠΕ

Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των συνταξιούχων εκπαιδετικών διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων μετά από τρία χρόνια , ως αναγνώριση της προσφοράς τους στην εκπαίδευση.

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ σας καλεί στην τιμητική εκδήλωση για τους συνταξιούχους που για πρώτη φορά διοργανώνει μετά από τρία χρόνια επιβεβλημένων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί ένα μικρό δείγμα

αναγνώρισης εκ μέρους του Συλλόγου, της πολυετούς προσφοράς των συναδέλφων μας, που υπηρέτησαν στις σχολικές μονάδες και αφιέρωσαν 30 και πλέον χρόνια από τη ζωή τους στην εκπαίδευση. Πίσω μένει μια αξιέπαινη παρακαταθήκη, που αποτελεί έμπνευση για όλους μας στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο μας.

Η εκδήλωση αφορά τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν την τριετία 2020-2022.

Θα χαρούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση απονομής τιμητικών πλακετών, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στο παλιό λιμάνι.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Τιμητική| Τιμητική εκδήλωση για τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς από τον ΣΕΠΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Τιμητική, ΣΕΠΕ,chania | timitiki, sepe