Χανιά | Τι συνέβη με το «Ελ. Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ και πώς τροποποιούνται τα δρομολόγια Σούδα – Πειραιάς;

Πρόταση για αλλαγή του πλοίου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Σούδα – Πειραιάς, έχει καταθέσει η ΑΝΕΚ στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Ναυτιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr.

Πρόθεση της εταιρείας είναι να αποσυρθεί από την γραμμή το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» και να αντικατασταθεί, πιθανότατα, από το «Έλυρος». Οι λόγοι της αιφνιδιαστικής απόφασης παραμένουν άγνωστοι ενώ η πρόταση τελεί υπό έγκριση από τις υπηρεσίες του

Υπουργείου.

Πάντως το «Ελ. Βενιζέλος» «έδεσε» στο λιμάνι του Πειραιά στις 6 το πρωί της Κυριακής και θα αναχωρούσε στις 9 το βράδυ για την Σούδα. Αντίστοιχα από την Σούδα για τον Πειραιά αναχωρεί το «Blue Galaxy» της «Blue Star» στις 9 το βράδυ της Κυριακής.

Από αύριο Δευτέρα και εφόσον δεν έχει βρεθεί λύση για το «Ελ. Βενιζέλος» υπάρχει η σκέψη το «Blue Galaxy» να μείνει μόνο του στην γραμμή, εκτελώντας δύο δρομολόγια την ημέρα! Σε αυτήν την περίπτωση το πλοίο θα αναχωρεί από Σούδα προς Πειραιά στις 23:45 κάθε βράδυ με ώρα άφιξης 07:15 το πρωί και από Πειραιά προς Σούδα στις 2 το μεσημέρι με ώρα άφιξης στις 21:30 το βράδυ.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα