Χανιά | Θρασύτατη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ – Μπούκαραν με όπλα, τους χτύπησαν και έφυγαν με τις εισπράξεις της ημέρας | Photos + Video

Ληστεία στην αποθήκη των ΕΛΤΑ ταχυμεταφορών στην πίσω πλευρά του καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως 10 στα Χανιά (photo) σημειώθηκε στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα της Τρίτης. Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών δραστών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδρες που φορούσαν μαύρα κράνη και μαύρα ρούχα εισέβαλαν στο

κατάστημα και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και διέφυγαν με τις εισπράξεις τις ημέρας που εκτιμώνται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Τα άτομα, τα οποία έφεραν βαρύ οπλισμό, αρχικά έγιναν αντιληπτά από την υπάλληλο στην είσοδο η οποία είναι έγκυος. Εκείνη έντρομη φώναξε βοήθεια και αμέσως έφτασαν στον οι υπόλοιποι συνάδελφοί της.

Τότε οι τρεις ένοπλοι άντρες, οι οποίοι μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να πέσουν κάτω και χαστούκισαν τον ένα υπάλληλο ο οποίος θεωρήθηκε απειλή. Στη συνέχεια πήραν όλο το ποσό από τις εισπράξεις της ημέρας από τους διανομείς και το ταμείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με δύο σκούτερ χωρίς πινακίδες.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ η έγκυος κοπέλα προληπτικά επισκέφθηκε την γυναικολόγο της επειδή τρομοκρατήθηκε.

Σοκάρει η περιγραφή του διανομέα

Τα όσα έζησε περιέγραψε στους δημοσιογράφους ο 45χρονος διανομέας των ΕΛΤΑ courier, Ευάγγελος Γελαδάς: «Καθόμασταν στο γραφείο οι τρεις διανομείς που είχαμε σχολάσει και κάναμε ταμείο και η κοπέλα που ήταν μπροστά στην θυρίδα. Ξαφνικά μπαίνει ένας κύριος με το όπλο προτεταμένο, πηδάει μέσα στον γκισέ, ξαπλώνει έναν διανομέα και του λέει «πού είναι τα λεφτά ρε» εμείς ξαπλώσαμε κάτω με τα χέρια ψηλά, μας πήρε τα λεφτά από τα ταμεία μας και μετά πήγε στην κοπέλα και πήρε και από κει ό,τι λεφτά υπήρχαν. Με βρισιές, απειλές, τρία όπλα. Έφεραν και μία κοπέλα πελάτισσα μέσα και την έβαλαν κάτω μαζί μας.

Εμείς καθίσαμε κάτω και μόλις ακούσαμε τα μηχανάκια να φεύγουν, τότε σηκωθήκαμε» αναφέρει σοκαρισμένος.

Στο σημείο έφτασε από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος Εργαζομένων των ΕΛΤΑ Γιώργος Λουγιάκης:

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ελέγχεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο από τα ΕΛΤΑ όσο και από γειτονική επιχείρηση που έχουν καταγράψει τα μηχανάκια να αποχωρούν.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα