Χανιά | “Θα έπρεπε να ντρέπονται για το οδικό δίκτυο της Κρήτης” – Μπούχτισε από… λακκούβες κι υποσχέσεις

Ερωτήματα για την κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου στα Χανιά, με παράδειγμα τον δρόμο που οδηγεί στο Ελαφονήσι μέσω Τοπολίων, θέτει αναγνώστης (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr).

“Ένας βασικός δρόμος για τους τουρίστες και μη, που τόσο προσδοκούμε φέτος όλοι μας μπας και πάρει ανάσα ο ξενοδοχειακός τομέας και τα συναφή επαγγέλματα. Εκτός βέβαια που η καλή κατάσταση του οδοστρώματος αποτελεί βασικό πυλώνα της ασφάλειας των οδηγών. Θα μπορούσε ο Δήμαρχος Κισσάμου να μας ορίσει το χρονοδιάγραμμα της επισκευής

της κατολίσθησης εδώ και 3 χρόνια;”, αναρωτιέται ο αναγνώστης.

Ταυτόχρονα, αναρωτιέται και για την καθίζηση του δρόμου στη στροφή προς Σηρικάρι, για την οποία λέει ότι αν ο οδηγός είναι… ευτραφής, θα πρέπει να κατεβεί από το αμάξι για να μη βρει στο έδαφος.

“Έχω κουραστεί με τις υποσχέσεις των πολιτικών του νησιού κι όχι μόνο. Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι τους με το οδικό δίκτυο της Κρήτης! Με όλα αυτά τα θύματα και ακόμα υποσχέσεις… ντροπή σας”, καταλήγει η επιστολή.

Οι φωτογραφίες είναι στην επαρχιακή οδό Καλουδιανών – Χρυσοσκαλίτισσας, πριν τα Τοπόλια. zarpanews.gr

The post Χανιά | “Θα| “Θα έπρεπε να ντρέπονται για το οδικό δίκτυο της Κρήτης” – Μπούχτισε από… λακκούβες κι υποσχέσεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα