Χανιά | Τελικά γιατί ο «μπαμπάς δεν πρέπει να ξαναπεθάνει Παρασκευή» | Photos

Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…», είναι μία μαύρη κωμωδία, που εδώ και εννιά συνεχόμενα χρόνια σπάει τα ταμεία.

Φέτος το καλοκαίρι, η παράσταση κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη, όπου το κοινό είναι κατενθουσιασμένο με την ξεκαρδιστική αυτή κωμωδία. Ο κόσμος στα Χανιά,

πλημμύρισε και τις δύο ημέρες της παράστασης, το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους ηθοποιούς.

Η υπόθεση

Η κηδεία του πατέρα των δύο πρωταγωνιστριών συνοδεύεται από μια σειρά ευτράπελων καταστάσεων. Οι δύο αδερφές ανακαλύπτουν το καυτό παρελθόν του πατέρα τους και πέφτουν από τα σύννεφα. Ξαφνικά εμφανίζονται σύντροφοι του αποθανόντος γυναίκες, άνδρες, μοιρολογίστρες για την κηδεία, παλιοί φίλοι και το σπίτι ξαφνικά γεμίζει πτώματα. Μία ιδιαίτερη αδυναμία του μπαμπά για τα αρχαία και τις ανασκαφές, θα ρίξει το φως στην υπόθεση και ο νεκρός ξαφνικά θα… αναστηθεί.

Αναπάντητα ερωτήματα που απασχολούν τους πρωταγωνιστές στην παράσταση

Ποια είναι η διαφορά μιας τυρόπιτας κουρού από έναν Κούρο στους Γαργαλιάνους;

Γιατί μία μοιρολογίστρα φοράει ψεύτικες κοτσίδες;

Οι νεκροί τρώνε τυρόπιτα;

Γιατί έχει αυξηθεί η ομοφυλοφιλία στην επαρχία;

Τι γίνεται με το lifestyle στους Γαργαλιάνους;

Ο γέρος τη βουτυρώνει την μπεσαμέλ;

Επιστρέφει κανείς πορτοφόλι στην Ελλάδα;

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά : Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα