Χανιά | Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα | Ούτε σήμερα μαζεύουν σκουπίδια

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα, έπειτα από απόφαση που πήραν στην χθεσινοβραδινή γενική τους συνέλευση.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην αποκομιδή απορριμμάτων, εκτός από το νοσοκομείο Χανίων, τις κλινικές και τα σχολεία.

Δήλωσαν δε πως δεν θα πραγματοποιήσουν αποκομιδή των απορριμμάτων ούτε στον τουριστικό άξονα, κάτι που ζήτησε χθες ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με τα όσα είπε στον SUPER

FM 89.6 ο εκπρόσωπος των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα κ. Νεκτάριος Κατσούλης αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται από ιδιώτες που τα εναποθέτουν σε οικόπεδο σε περιοχή του Πλατανιά, χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς που πηγαίνουν τα σκουπίδια και βέβαια αν το συγκεκριμένο σημείο πληρεί περιβαλλοντικούς όρους.

Ακούστε τι είπε ο κ. Κατσούλης στον Δημήτρη Παππά:

Αυτή είναι η ανακοίνωση με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των διαμαρτυρόμενων εργαζομένων των ΟΤΑ:

«Μετά και την νέα καλούμπα της κυβέρνησης δια στόματος και σώματος του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες συμβασιούχους-παρατασιούχους, η συνέλευση εργαζόμενων στους Δήμους του νομού Χανίων που συνεδρίασε την Τρίτη 20 Ιούνη στις 9 το βράδυ έξω από το καταλυμένο αμαξοστάσιο στο Σόδυ αποφάσισε τα ακόλουθα:
-Συνεχίζουμε με επιμονή και αγωνιστικότητα τις κινητοποιήσεις μας και συγκεκριμένα τις καταλήψεις των αμαξοστασίων μέχρι και την Πέμπτη, ημέρα της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

-Καλούμε τους Δημάρχους και των εφτά Δήμων του νομού Χανίων έμπρακτα να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας συμβασιούχων.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα για μια τοπική αυτοδιοίκηση με δημόσιο χαρακτήρα ,χωρίς εργολάβους και ιδιώτες στις υπηρεσίες, με μόνιμο προσωπικό εργασίας.

– Χαιρετίζουμε την απεργία των συναδέλφων μας στο σωματείο της ΔΕΔΙΣΑ και συμπορευόμαστε στο κοινό αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και στις επιχειρήσεις τους.
– Έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες του τόπου μας, ζητάμε την κατανόηση τους οσο αφορά τα σκουπίδια και ζητάμε από αυτούς την συμπαράσταση τους.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10 π.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα