Χανιά | Συνεχίζεται το Street Festival – Οι σημερινές δράσεις

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν STREET FESTIVAL με Έκθεση Φωτογραφίας στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου «Ορίζοντα», στην Οδό Τσουδερών 38Α και διάφορα events κατά μήκος του Πεζόδρομου της Τσουδερών.

Το Street Festival πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 31 Αυγούστου 2022, με την υποστήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Οι αποψινές δράσεις περιλαμβάνουν:

Σεμινάριο για την ασφάλεια και τους κινδύνους στη

θάλασσα και τις πισίνες από την ΕΝΑΜΟΝΟΧ – 29 Αυγούστου 2022, 20:00 / Πεζόδρομος Τσουδερών (μπροστά από το παλιό Εργοστάσιο Πλεκτικής Μαλινάκη)

Ένα σεμινάριο για μικρούς και μεγάλους με σημαντικές οδηγίες και συμβουλές από τους εθελοντές της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την αποφυγή κινδύνων και το ασφαλές κολύμπι σε θάλασσα και πισίνα.

Προβολή Ταινιών Animation από το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival – 29 Αυγούστου 2022, 20:30 / Πεζόδρομος Τσουδερών (μπροστά από το παλιό Εργοστάσιο Πλεκτικής Μαλινάκη)

Το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival θα προβάλλει επιλεγμένες ταινίες animation μικρού μήκους, από τα 6 χρόνια του φεστιβάλ, από όλο τον κόσμο για μικρούς και μεγάλους.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συνεχίζεται| Συνεχίζεται το Street Festival – Οι σημερινές δράσεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Συνεχίζεται, Street Festival –,chania | synechizetai, Street Festival –