Χανιά | Συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις η Ένωση Φροντιστών

Η Ένωση Φροντιστών νομού Χανίων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές των Χανίων για τη συμμετοχή και την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:

Γνωρίζουμε καλά ότι η διετία που προηγήθηκε διαμόρφωσε για όλους πιο απαιτητικές και σύνθετες συνθήκες μάθησης. Γνωρίζουμε καλά ότι

η προσωπική σας προσπάθεια, η θέληση για επιτυχία και η προσδοκία για μία αξιόλογη σταδιοδρομία υπερέβησαν, με τη δική μας εκπαιδευτική συμβολή και καθοδήγηση, τις όποιες ανησυχίες και τα όποια εμπόδια!

Και βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας συγχαίρουμε όλους και όλες για ό τι σπουδαίο καταφέρατε! Ακόμη και αν το αποτέλεσμα δε σας ικανοποίησε ή δε δικαίωσε την προσπάθειά σας, να γνωρίζετε ότι οι ευκαιρίες πάντα ανοίγονται μπροστά σας και σας περιμένουν για να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο για ένα λαμπρό μέλλον!

Καλή σταδιοδρομία σε όλους και όλες!

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συγχαίρει| Συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις η Ένωση Φροντιστών appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα