Χανιά | Στον Βουλγαράκη ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε την Παρασκευή, ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κωνσταντίνος Γιόβας, Επιχειρησιακός Συντονιστής για τις Περιφερειακές Διοικήσεις Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου (με έδρα τον Πειραιά), συνοδευόμενος από τον Διοικητή Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης,

Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Μαραγκάκη.

Η επίσκεψη αυτή έγινε με την ευκαιρία της περιοδείας που πραγματοποιεί ο Υποστράτηγος στις Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος της Κρήτης, όπως και της Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών έτους 2018», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, και στην οποία συμμετείχαν ο κ. Γιόβας και ο κ. Μαραγκάκης, όπως και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χανίων, Πύραρχος κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προστασία των πολιτών, την αντιπυρική προστασία, την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τον συντονισμό με τις άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μεταξύ άλλων. Τέλος ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος για την επίσκεψή του και για παρουσία του στις σημερινές εργασίες του Συντονιστικού Οργάνου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα