Στα Δικαστήρια ο Χανιώτης που πυροβόλησε τον 19χρονο – Ελεύθερο τον άφησε ο Εισαγγελέας

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την τρίωρη απολογία του ο 62χρονος Χανιώτης, που το βράδυ της Τετάρτης έπεσε θύμα επίθεσης και ληστείας μέσα στο σπίτι του.

Από το νοσοκομείο…. στον εισαγγελέα 

Ο επιχειρηματίας είναι αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες καθώς φέρεται να πυροβόλησε έναν 19χρονο το βράδυ της Τετάρτης, μετά από επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους, στον Ταυρωνίτη Χανίων. (δείτε ΕΔΩ).

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ αναμένεται

να του απαγγελθεί είτε η κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης είτε της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως έγραψε νωρίτερα το zarpanews.gr o 62χρονος ένοικος του σπιτιού κατά την απομάκρυνση των ληστών κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι, και να πυροβολήσει στον αέρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ένας 19χρονος, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν είναι μέλος της ομάδας των ληστών ή αν απλά περνούσε από το σημείο.

Εν τω μεταξύ, εξιτήριο από το νοσοκομείο, πήρε εκτός από τον 62χρονο και η σύζυγος του η οποία εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε, είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος, στο Νοσοκομείο, με τραύματα στην ωμοπλάτη.

«Με απείλησαν ότι εάν θα καλέσω την αστυνομία θα με κάψουν»

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Δήλωσε συγκλονισμένος για την επίθεση που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η 57χρονη σύζυγος του μέσα στο σπίτι τους.

«Με απείλησαν ότι εάν θα καλέσω την αστυνομία θα με κάψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που είχε στο σπίτι του το θύμα της ληστείας, έχουν καταγραφεί τα 10 περίπου λεπτά της επίθεσης των δύο δραστών οι όποιοι χτύπησαν με τσεκούρι το 62χρονο στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ με σουγιάδες απείλησαν το τρομοκρατημένο ζευγάρι, αποσπώντας το ποσό των 5.000 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

zarpanews.gr

The post Στα Δικαστήρια ο Χανιώτης που πυροβόλησε τον 19χρονο – Ελεύθερο τον άφησε ο Εισαγγελέας  appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα