Χανιά | Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου στο οποίο ακρωτηριάστηκε ο 29χρονος

Σοκάρει το βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ  Γιάννης Λιονάκης, στο οποίο απεικονίζεται ξεκάθαρα η στιγμή του τροχαίου που σημειώθηκε στα Χανιά | Σοκαριστικότο πρωί του Σαββάτου (Δείτε εδώ) .

Στο βίντεο φαίνεται το μηχανάκι να διασχίζει την Γρηγορίου Ε’ και να συγκρούεται σε κλάσματα δευτερολέπτων με το διερχόμενο αυτοκίνητο από στην Μυλωνογιάννη.

Αποτέλεσμα, ήταν να εκτοξευτεί από το μηχανάκι ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και ακρωτηριάστηκε στο πόδι.



Ο κ. Λιονάκης θέλοντας να αφυπνίσει τους οδηγούς

να προσέχουν περισσότερο, δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να αλλάξουν οδηγική συμπεριφορά:

«ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
Ακρωτηριασμός 29χρονου σήμερα στα Χανιά, με ότι αυτό σημαίνει. Προσέχετε! Αυτές τις διασταυρώσεις, αυτά τα STOP ,πότε θα τα σεβαστούμε;;Στη διασταύρωση κόψτε ταχύτητα και ελέγξτε, ακόμη κι αν έχετε προτεραιότητα. Μην την θεωρήσετε ποτέ δεδομένη. Τα Χανιά πληρώνουν ακριβά το τίμημα της Μοτοκίνησης .Αλλάξτε».

zarpanews.gr

The post Χανιά | Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου στο οποίο ακρωτηριάστηκε ο 29χρονος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα