Χανιά | Ρωτώ και μαθαίνω για το μέλλον μου: Έρχεται η διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, o Δήμος Χανίων, το ΚΕ.ΣΥ.Π. της Δ.Δ.Ε. Χανίων και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του σκεπτικού ότι η επιλογή του επαγγέλματος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ένα τυχαίο γεγονός, επειδή κάτι τέτοιο συνήθως οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες όσο αφορά στη λειτουργικότητα του ατόμου σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, συνδιοργανώνουν την 4η Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Στόχος της διημερίδας είναι η ενημέρωση των μαθητών των Γυμνασίων – Λυκείων και των οικογενειών τους, αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου πολίτη, σχετικά,

τόσο με τις προδιαγραφές των Τμημάτων των ΑΕΙ, όσο και με το πλαίσιο των διαθέσιμων επαγγελμάτων, έτσι ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα της καλύτερης επιλογής, σύμφωνα και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις κλίσεις και τις δεξιότητες του κάθε μαθητή.

Στη δράση θα συμμετάσχουν πάνω από εξήντα εθελοντές επαγγελματίες και εκπρόσωποι από διάφορους φορείς, όπως Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κρήτης, Επιμελητήρια, Σύλλογοι κ.α., οι εκπρόσωποι των οποίων θα ενημερώσουν ατομικά και θα λύσουν απορίες των ενδιαφερομένων.

H διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 από τις 18:00 έως τις 21.00 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 13:00
στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα