Χανιά | “Πυρ ομαδόν” από την αντιπολίτευση του δήμου Αποκορώνου – Βάλλουν κατά της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν και οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο Αποκορώνου, με την οποία καταφέρονται εναντίον της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μαρίας Τσιλεδάκη, ενώ παραθέτουν και αποσπάσματα βίντεο από τη συνεδρίαση.

Δείτε τι αναφέρουν:

“Στο Δημοτικό συμβούλιο της 18/4/2022 συζητήθηκε ως ψήφισμα, το θέμα της μη εκπροσώπησης του Δήμου Αποκορώνου στις εκδηλώσεις της Μάνης. Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (αποτελούν την πλειοψηφία του Δ.Σ) καταδίκασαν τον χειρισμό του Δημάρχου που είχε σαν αποτέλεσμα την μη εκπροσώπηση του δήμου στις εκδηλώσεις αυτές.

Η

ανακοίνωση της προέδρου ότι δεν πάρθηκε απόφαση στην καλύτερη περίπτωση είναι ατυχής διότι:

Α . Κανείς δεν μίλησε για απόφαση Δ.Σ, αλλά για ψήφισμα. Η πλειοψηφία του Δ.Σ, συμφώνησε και καταδίκασε την στάση του Δημάρχου και συνεπώς το Δ.Σ.
Β. Όταν έρχεται ένα θέμα ή ψήφισμα στο Δ.Σ, πρέπει να γνωρίζει η πρόεδρος ότι μετά το πέρας της συζήτησης είναι υποχρεωμένη να το βάζει σε ψηφοφορία
Γ. Ο θεσμικός σας ρόλος, ως πρόεδρος του ΔΣ, είναι να διαχειρίζεστε τα θέματα συζήτησης με την δέουσα σοβαρότητα, η οποία σαφώς ορίζεται από τον κανονισμό λειτουργίας, τον οποίο ενώ, απαιτήσατε να τηρούμε δεν τηρείται από εσάς, όπως δυστυχώς φάνηκε και στο θέμα του νερού, το οποίο έχει κατατεθεί, αλλά και σε πλείστα αλλά.

Η ευθύνη λοιπόν είναι δική σας και παρακαλούμε όπως σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, με την δέουσα σοβαρότητα που έχει ο ρόλος σας.

Παραθέτουμε απόσπασμα των τοποθετήσεων.

Οι παρατάξεις
ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ Η ΓΗ ΜΑΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”

https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2022/04/video-1650448109.mp4https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2022/04/video-1650448110.mp4

The post Χανιά | “Πυρ ομαδόν” από την αντιπολίτευση του δήμου Αποκορώνου – Βάλλουν κατά της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα