Χανιά | Προειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία Σελίνου – «Προετοιμαστείτε για έκτακτες καταστάσεις, αποφύγετε τις μετακινήσεις»

Οδηγίες προς τους πολίτες εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων που φέρνει η κακοκαιρία Mπάρμπαρα, δίνει με ανακοίνωσή της η ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου.

Αναλυτικά, ζητάει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν τις οδηγίες και να έχουν εξοπλιστεί με προμήθειες προκειμένου να μην βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις λόγω της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Η Ομαδα Πολιτικης Προστασιας Σελινου καλει ολους τους δημοτες του Δημου Καντανου -Σελινου σε εγρηγορση

λογω των ιδιαιτερα ασχημων καιρικων συνθηκων που θα ερθουν στην περιοχη μας απο Κυριακη-Δευτερα..

Ιδιαιτερα οι κατοικοι των ορεινων χωριων του Δημου μας ενδεχεται να βρεθουν μπροστα σε ασχημες και επικινδυνες συνθηκες λογω εντονων χιονοπτωσεων..
Προετοιμαστειτε για κατατστασεις εκτακτες.

Προμηθευτειτε τροφιμα, καυσιμα και καυσιμη υλη,ετοιμαστε φωτιστικα μεσα καθως δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει το δικτυο ,να εχετε τα κινητα σας φορτισμενα και ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.

Να ενημερωνεστε για την κατασταση των δρομων..

zarpanews.gr

The post Χανιά | Προειδοποίηση| Προειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία Σελίνου – «Προετοιμαστείτε για έκτακτες καταστάσεις, αποφύγετε τις μετακινήσεις» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Προειδοποίηση, Πολιτική Προστασία Σελίνου – Προετοιμαστείτε,chania | proeidopoiisi, politiki prostasia selinou – proetoimasteite