Χανιά | Πλούσιο σε δραστηριότητες το Διήμερο Δράσεων του Κυττάρου Χαλέπας

Με επιτυχία στέφθηκε το Διήμερο Δράσεων του Κυττάρου Χαλέπας, το Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαίου 2018.

«Η Χαλέπα σε Δράση», για μικρούς και μεγάλους, που έπαιξαν Basket με την συνεργασία του ΑΟΚ Χανίων και του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου, στο 7ο Γυμνάσιο χανίων στον Κουμπελή, έδειξαν τις ικανότητες τους στο σκάκι με την καθοδήγηση της ΣΑΧ-ΣΑΜΑΡΙΑ και την συμβολή του Συλλόγου

Γονέων του 11ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Χανίων, στον κήπο της Αγίας Μαγδαληνής, διασκέδασαν στο θεατρικό παιχνίδι της ΘΕΑΤΡΟΧΩΡΑΣ στο πάρκο έναντι του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας με εμψυχώτρια την κ. Μ.Αρχοντάκη, ‘ΕΤΡΕΞΑΝ,ΕΣΤΥΨΑΝ,ΗΠΙΑΝ και ΓΕΛΑΣΑΝ’ στα παιχνίδια του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού Χανίων, ξεναγήθηκαν στην Χαλέπα και γνώρισαν την ιστορία της από τον ιστορικό ερευνητή κ. Δ. Νικολακάκη, μια Κυριακάτικη βόλτα που οργάνωσαν «Οι Γειτόνισσες» και απόλαυσαν μια υπέροχη Μουσική Βραδιά με τους Γ. ΜΑΡΑΚΑ – Μ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ – Π. ΚΑΡΝΕΖΗ οι οποίοι με το πλούσιο ρεπερτόριο τους μας διασκέδασαν χαρίζοντας μας ξένοιαστες στιγμές.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής και στήριξαν την προσπάθεια μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της Χαλέπας που ίδρυσαν τον Σύλλογο μας και στήριξαν και στηρίζουν κάθε μικρή και μεγάλη προσπάθεια του, τον Δήμο Χανίων για την συνεργασία , την αντιδήμαρχο κ. Βαρβάρα Περράκη για την άμεση ανταπόκριση της,τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Ξανθουδάκη για την συμβολή του, την Τροχαία Χανίων για την ρύθμιση της κυκλοφορίας όπου χρειάστηκε, τον ιερέα του Ι.Ν. Αγίας Μαγδαληνής που με πολύ μεγάλη χαρά μας παραχώρησε τον προαύλιο χώρο του ναού και μας υποδέχτηκε εγκάρδια, το Τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και φυσικά τον ΑΟΚ Χανίων, την ΣΑΧ – ΣΑΜΑΡΙΑ, την ΘΕΑΤΡΟΧΩΡΑ, τον κ. Δ.Νικολακάκη και το μουσικό σχήμα που απαρτίζεται από τους κ.κ. Γ.Μάρακα, Μ.Βασιλάκη και Π.Καρνέζη που μας ταξίδεψαν με τα τραγούδια τους.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα