Χανιά | Πλημμύρισε το γήπεδο της Παλαιόχωρας | Photos

Η ομάδα που κάνει περήφανο το Σέλινο και ευρύτερα τα Χανιά με το παρθενικό της ταξίδι στη Γ’ Εθνική συνεχίζει τη δουλειά της κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Με οργισμένη ανάρτησή του στο facebook ο αντιπρόεδρος του ΑΟΠ Ανδρέας Λουγιάκης προβάλλει φωτογραφίες από το πλημμυρισμένο γήπεδο της ομάδας, τη φυσική της έδρα όπου «γράφτηκε» πέρσι η ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου και

την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναφέροντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό ζητάει από τους αρμόδιους φορείς να κάνουν τα προβλεπόμενα για να μπορεί η ομάδα να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες, αλλά και για να μην υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά της Ακαδημίας στο μικρό γήπεδο.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: Νομίζω ότι η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί πια. Αυτές είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο όπου πέρυσι χρησιμοποιούσαμε ως έδρα στην Παλαιόχωρα.

Σε ένα γήπεδο όπου ένας τρελός πήγε πριν 3-4 χρόνια και έκανε την χάρη σε μερικούς και τους έκανε μάγκες και έβαλε το υστέρημα του για να ξανά φέρει το ποδόσφαιρο στον τόπο μας.

Τοτε πέρασε και περάσαμε όλοι μας όσοι ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα και την ομάδα μας από συμπληγάδες και τρικλοποδιές μέχρι να ξανα φέρουμε τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιοχώρας πίσω στο σπίτι του.

Τώρα, μετά την περσινή υπέρβαση και την ιστορική άνοδο μας στην Γ’ εθνική σχεδόν καθημερινά αντιμετωπίζουμε την ωμή πραγματικότητα της ανυπαρξίας αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή μας.

Σε μια περιοχή όπου το καλοκαίρι ο πληθυσμός ξεπερνάει τους 15.000 ανθρώπους, η ομάδα μας καθημερινά προετοιμάζεται και δίνει τον αγώνα της κάτω από αυτές τις συνθήκες, χωρίς γήπεδο, χωρίς νερό αρκετές φορές, χωρίς κανόνες ασφαλείας για την αντρική ομάδα αλλά και για τα τμήματα υποδομής, αφού ακόμα και η ανακατασκευή του γηπέδου 5Χ5 έγινε τόσο τσαπατσούλικα, που με λίγη βροχή, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω του ότι πλημμυρίζει, η περίφραξη κοντεύει να πέσει ενώ τα σκουριασμένα συρματοπλέγματα είναι πηγή κινδύνου για τα παιδιά των ακαδημιών μας.

Είναι η 5η φορά που συμβαίνει αυτή η κατάσταση. Πόσο ακόμα άραγε…;;

Ζητάμε από τους αρμόδιους επιτέλους να δώσουν μια λύση στο πρόβλημα μας και στο πρόβλημα αυτού του τόπου με την δημιουργία εγκαταστάσεων για τα παιδιά μας.

Οι ακαδημίες μας αριθμούν περισσότερα από 60 παιδιά και οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά είναι αυτές που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες.

Σταματήστε πια την αδιαφορία σας, και να κάθεστε πάνω στο ότι υπάρχει ένα γήπεδο στην Κάντανο, όπου κάποιοι μας κάνουν να νιώθουμε και εκεί είμαστε ξένοι και σε λίγο καιρό θα κατηγορηθούμε ότι εμείς θα το έχουμε χαλάσει.

Δυστυχώς ούτε ο αγώνας μας και η πορεία μας στην Γ´ Εθνική ιδρώνει κανενός το αυτί,

αλλά ως εδώ….!!!!

athlitiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα