Χανιά | Πήραν σβάρνα στύλους του ΟΤΕ – “Παραλίγο να πέσει πάνω στο παιδί μου”, λέει μάρτυρας | Video+Photos

| Video+Photos

Δύο στύλοι του ΟΤΕ στα Περιβόλια, στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίας και Σαραντάκη, έσπασαν και κατέληξαν στο έδαφος, πιθανότατα εξαιτίας παράσυρσης από διερχόμενο όχημα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στα Χανιά.

Ο ένας στύλος έπεσε σε οικόπεδο, ενώ ο άλλος κατέληξε σε διπλανό σπίτι, κλείνοντας ταυτόχρονα και την οδό Σαραντάκη, ενώ καθαρά από τύχη δεν χτύπησε κανείς.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο zarpanews.gr, τη ζημιά φέρεται

να προκάλεσε κάποιο φορτηγό που μετέφερε έναν γερανό:

Την ίδια εκδοχή ανέφερε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περιβολίων, Πέτρος Μιχαηλίδης, στο zarpanews.gr:

“Ειδοποιήθηκα από κατοίκους ότι πέρασε ένα φορτηγό που κουβαλούσε ένα άλλο μηχάνημα που ήταν πολύ ψηλά και ρίξανε δύο στύλους του ΟΤΕ. Τα καλώδια έχουν πέσει κάτω, είναι επικίνδυνα. Και το άσχημο είναι ότι δεν σταμάτησαν. Αυτό δημιουργεί έναν εκνευρισμό, αλλά εμείς έχουμε ήδη ειδοποιήσει και πιστεύουμε ότι θα επισκευαστούν άμεσα οι στύλοι”, δήλωσε στο zarpanews.gr ο κ. Μιχαηλίδης.

Οι κάτοικοι τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επισκευαστεί άμεσα η ζημιά, καθώς σπίτια έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνα και ίντερνετ, ενώ υπάρχουν και παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση και θα πάρουν απουσία αν δεν μπορέσουν να συνδεθούν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: zarpanews.gr

The post Χανιά | Πήραν| Πήραν σβάρνα στύλους του ΟΤΕ – “Παραλίγο να πέσει πάνω στο παιδί μου”, λέει μάρτυρας | Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα