Χανιά | Πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο χωρίς μάσκα και το πλήρωσε… ακριβά! – “Τσουχτερά” τα πρόστιμα στην Κρήτη

“Τσουχτερά” ήταν και χθες τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην Κρήτη, με τους ελέγχους να φτάνουν τους 1.596 στο νησί.

Στα Χανιά, πρόστιμο επιβλήθηκε σε ένα καφέ-ουζερί που λειτουργούσε με μουσική. Ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 2.000 ευρώ και θα χρειαστεί να κλείσει το κατάστημά του για 7 ημέρες.

Είχαμε επίσης 2 πρόστιμα των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας σε επιβάτες λεωφορείου καθώς και 4 “300αρια” σε πελάτες mini

market.

Το αποκορύφωμα βέβαια, ήταν ένας πολίτης που πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο χωρίς την… μάσκα του! Και σε αυτόν, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Στο Ρέθυμνο, 4 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ηράκλειο, σε 2 διαφορετικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα σε ένα καφενείο, και σε ένα καφέ-εστιατόριο, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις για χρήση μουσικής. Στους 2 επιχειρηματίς επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ έκαστος καθώς και 7 ημέρες αναστολή στα καταστήματά τους.

Επίσης 3 πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε εργαζομένους υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας και 4 παραβάσεις σε επιβάτες Ι.Χ και 7 πρόστιμα για μετακινήσεις.

Τέλος, στο Λασίθι, 2 οδηγοί λεωφορείων δεν φορούσαν μάσκα, και χρεώθηκαν με πρόστιμο 300 ευρώ. Για τον ίδιο λόγο, 4 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε επιβάτες Ι.Χ.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Πήγε| Πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο χωρίς μάσκα και το πλήρωσε… ακριβά! – “Τσουχτερά” τα πρόστιμα στην Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα