Χανιά | Πασχαλινό παζάρι από το Γενικό Λύκειο Αλικιανού – Τί μπορείτε να βρείτε

Το Γενικό Λύκειο Αλικιανού Χανίων μας προσκαλεί στο πασχαλινό παζάρι του σχολείου

Χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινές κατασκευές, κουλουράκια τσουρέκια περιμένουν μαθητές, καθηγητές αλλά και τον κόσμο που θα επισκεφτεί και θα στηρίξει την συγκεκριμένη δράση.

Τα έσοδα από το παζάρι θα δοθούν σε δομή της πόλης μας που στηρίζει ανθρώπους με προβλήματα υγείας.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες της δράσης, Κοκοτσάκη Ανδρονίκη,φιλόλογος, Ποντικάκη Ειρήνη, φιλόλογος, Κατερίνα Ρήγα, θεολόγος, το πασχαλινό παζάρι του

σχολείου μας θα στηρίξει για άλλη μία φορά ανθρώπους και δομές που βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα υγείας, καλλιεργώντας ταυτόχρονα στους μαθητές μας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Το σχολείο μας σταθερά τα τελευταία χρόνια μέσα από δράσεις αποδεικνύει έμπρακτα ότι η σχολική κοινότητα και οι άνθρωποι της, οι καθηγητές προσπαθούν να αναδείξουν ότι το σχολείο είναι ένας χώρος ανοιχτός στην κοινωνία, συμπορεύεται με αυτήν αφού οι μαθητές είναι οι μελλοντικοί πολίτες αυτής της κοινωνίας.

Το μπαζάρ θα λειτουργήσει στον χώρο του σχολείου την Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.

Τέλος, το ΓΕΛ Αλικιανού, εκφράζει ευχαριστίες στους χορηγούς μας, που πάντα πρόθυμα στηρίζουν τις δράσεις του.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Πασχαλινό| Πασχαλινό παζάρι από το Γενικό Λύκειο Αλικιανού – Τί μπορείτε να βρείτε appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα