Χανιά | “Παραμυθοπαίχνιδα – Dinosaur edition”: Ένα διαφορετικό εργαστήρι για παιδιά 3-8 ετών στο YouCa

Τα “ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΑΙΧΝΙΔΑ” είναι ένα διαφορετικό εργαστήρι για παιδιά 3-8 ετών. Κάθε μήνα οι συντελεστές επιλέγουμε ένα παραμύθι και μέσα από την δραματοποιημένη του αφήγηση παίρνουμε το μαγικό εισιτήριο που μας οδηγεί στον μαγικό κόσμο της φαντασίας. Το πρόγραμμα διαρκεί 1,5 ώρες και περιλαμβάνει: δραματοποιημένη αφήγηση, μουσικοκινητικά και ψυχοκινητικά παιχνίδια, τεχνικές θεάτρου, ομαδικά παιχνίδια καθώς και μία καλλιτεχνική κατασκευή με θέμα το παραμύθι.

Επιβιβαστείτε στο αερόστατο μας, με παιχνιδιάρικη διάθεση στις αποσκευές σας και ελάτε να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία

στη χώρα του παραμυθιού.

Τα παραμυθοπαίχνιδα μπορούν να αποτελέσουν έναν διαφορετικό τρόπο ψυχαγωγίας των μικρών μας φίλων σε παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις και σχολεία.

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών: 6 παιδιά
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 25 παιδιά

Η δραστηριότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο μας “YouCA” Καραϊσκάκη 76 ή στον δικό σας.
Τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα κατά του covid-19.

THE DINOSAUR EDITION
Ελάτε να γίνουμε όλοι μικρά δεινοσαυράκια, να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, να λερωθούμε, να αναρωτηθούμε, και να γνωρίσουμε τον εντυπωσιακό κόσμο της Ιουρασικής περιόδου μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Έμπνευση και αφορμή το παραμύθι “Γιγαντόσαυρος” του Νταντλ Τζόννυ.

The post Χανιά | “Παραμυθοπαίχνιδα – Dinosaur edition”: Ένα διαφορετικό εργαστήρι για παιδιά 3-8 ετών στο YouCa appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα