Χανιά | Παιδική εξόρμηση στο Φαράγγι της Κατσούνας στις Βρύσσες Κυδωνίας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν από το φιλόξενο χωριό των Βρυσών Κυδωνίας, στο Φαράγγι της Κατσούνας και στο λόφο με το εκκλησάκι του Αγίου Γεώργιου, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Η πεζοπορία θα είναι σε αργούς ρυθμούς σε εύκολο μονοπάτι και χωματόδρομο, τα παιδιά θα ξεκινήσουν από το χωριό, θα ανηφορίσουν το καταπράσινο μονοπάτι στο φαράγγι

της Κατσούνας, με προορισμό τον λόφο με το εκκλησάκι, από όπου θα αγναντέψουν προς τα Λευκά Όρη και προς την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας. Στην συνέχεια θα κατηφορίσουνε στο χωριό των Βρυσών, για να επισκεφθούν την βρύση και το παλαιό αντλιοστάσιο του χωριού.

Η συμμετοχή στην εξόρμηση αυτή θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά, να χαρούν τον δροσερό καθαρό αέρα της ανοιξιάτικης φύσης και να γνωρίσουν μια όμορφη τοποθεσία που βρίσκεται κοντά στην πόλη μας. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 11/05. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Κάτσικας και συνοδοί μέλη του Δ.Σ..

Zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα