Χανιά | Ο Άι-Βασίλης ήρθε στο Βαμβακόπουλο – Χαρούμενες στιγμές με παιχνίδι και κεράσματα για τα παιδιά | Video+Photos

| Video+Photos

ΟΧανιά | Αι-Βασίλης… κατέφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Βαμβακόπουλο Χανίων, μαζί με ξωτικά και παιχνίδια για τα παιδιά που γέμισαν την κεντρική πλατεία. Μια όμορφη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακόπουλου έδωσε χαρά στα παιδιά, με τον καιρό, αν και καθόλου χριστουγεννιάτικο, να βοηθάει στην προσέλευση του κόσμου.

“Σήμερα κάνουμε το σπίτι του Αι-Βασίλη, μετά από μια μεγάλη δράση όπου στολίσαμε όλο το χωριό. Έχουμε βάλει πάνω από έξι δέντρα, έχουμε στολίσει

όλα τα πάρκα. Τώρα τα παιδιά θα δουν τον Αι-Βασίλη από κοντά, θα έχουμε τον Μίκυ και τη Μίνι, μαζί με φωταγώγηση. Γενικά κάνουμε πολλές δράσεις για τα παιδιά, αλλά φέτος εστιάσαμε στα Χριστούγεννα, για να δώσουμε φως στο χωριό μας”, δήλωσε ο Στέλιος Καμπιανάκης, πρόεδρος του συλλόγου, ενώ πραγματοποιήθηκε και χριστουγεννιάτικη αγορά με τα έσοδα να κατευθύνονται για φιλανθρωπικό σκοπό:

Έχουμε bazaar του οποίου τα έσοδα θα πάνε σε κάποια παιδιά με καρκίνο και άλλα προβλήματα και παρέχουμε κεράσματα και παιχνίδια με τα τέσσερα ξωτικά μας”, προσέθεσε ο κ. Καμπιανάκης.

Ο Αι-Βασίλης και τα ξωτικά φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, ζωγράφισαν και κέρασαν τους μικρούς επισκέπτες ζεστή σοκολάτα.

Δείτε φωτογραφίες:

The post Χανιά | Ο Άι-Βασίλης ήρθε στο Βαμβακόπουλο – Χαρούμενες στιγμές με παιχνίδι και κεράσματα για τα παιδιά | Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα