Χανιά | Μικροί και μεγάλοι στην προβολή της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» στο Πολύκεντρο Σούδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Πολύκεντρο Σούδας η προβολή της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» από το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Τοπικής Κοινότητας Σούδας.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την ταινία και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

για τη συσχέτιση της διαχείρισης των συναισθημάτων με το ζήτημα της εξάρτησης. Τονίστηκε ο ρόλος της οικογένειας και της επικοινωνίας των μελών μεταξύ τους στην πρόληψη των εξαρτήσεων. Η συμμετοχή των συγγενών ή σημαντικών άλλων στη διαδικασία απεξάρτησης είναι πολύ σημαντική, γιατί ενισχύει τη θετική έκβαση της θεραπείας και συμβάλει στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας της οικογένειας και των στενών διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η αντιμετώπιση της εξάρτησης είναι πολυεπίπεδη και μακροχρόνια.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων ενώ τα μικρά παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά ζωγραφίζοντας τα συναισθήματα με σκοπό την έκφραση και την δημιουργία.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

zarpanews.gr

The post Χανιά | Μικροί| Μικροί και μεγάλοι στην προβολή της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» στο Πολύκεντρο Σούδας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Μικροί, Τα Μυαλά, Κουβαλάς, Πολύκεντρο Σούδας,chania | mikroi, ta myala, kouvalas, polykentro soudas