Χανιά | “Μία η ώρα του μίλησα, μιάμιση σκοτώθηκε” – Συντετριμμένη η μητέρα του

Συντετριμμένοι οι γονείς του 20χρονου Τάσου, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι (δείτε ΕΔΩ).

“Μια η ώρα του μίλησα και μιάμιση σκοτώθηκε”

Στο Star και στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” μίλησε η μητέρα του. “Πιστεύω έκλεισαν τα μάτια του από την κούραση. Μια η ώρα του μίλησα και μιάμιση σκοτώθηκε” είπε.

“Είχε εξυπηρετήσει έναν φίλο του, γιατί το παιδί αυτό είχε πιει. Και για να μην το αφήσει να οδηγήσει να πάθει κάτι, το πήγε στο σπίτι του και στην επιστροφή εχασα το δικό

μου παιδάκι“.

Μίλησε επίσης για τα όνειρά του, τις προσδοκίες του…

“Είχε μεγαλώσει γρήγορα. Αυτός ήταν ο Τάσος. Πάλευε  για το χατίρι του θεού. Αυτή την περίοδο υπηρετούσε την πατρίδα μας (…) Το όνειρό του ήταν η Πυροσβεστική. Το πρώτο πράγμα που αγάπησε πολύ, ήταν να δουλεύει στην γη”



“Ήταν ένας καλός γιος. Ήταν υπάκουος. Από αγάπη για τον συνάνθρωπο πήγε, να τον προστατεύσει, να μην σκοτωθεί. Και σκοτώθηκε εκείνος” δήλωσε ο πατέρας του. “Με πονάει. Αυτό το παιδί με βοήθησε σε δύσκολες καταστάσεις”.



zarpanews.gr

The post Χανιά | “Μία| “Μία η ώρα του μίλησα, μιάμιση σκοτώθηκε” – Συντετριμμένη η μητέρα του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | “Μία, ” – Συντετριμμένη,chania | “mia, ” – syntetrimmeni