Χανιά | Με καινούριους υπολογιστές εξοπλίστηκε το δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας – Δωρεά από την RED HAVANA PREMIUM

ΣεΧανιά | μία πράξη στήριξης προς την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Προχώρησε η εταιρεία PUBLIC PLACE IKE γνωστή σε όλους ως RED HAVANA PREMIUM.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Παρέδωσε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 5 καινούργιους υπολογιστές προς στο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Μαρίνας, Χανίων.

Σκοπός αυτής της ενέργειας, είναι η στήριξη στις

ανάγκες του σχολείου που προκύπτουν ως προς την εκπαίδευσή των μαθητών, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για μεγαλύτερη πρόσβαση, ως προς τη χρήση αλλά και την εκμάθηση των νέων τεχνολογιών που προκύπτουν μέσα από τις ανάγκες της δια βίου μάθησης.

Η διευθύντρια του σχολείου, κ. Αργυρώ Παρδαλού δήλωσε στο zarpanews.gr πως ιδιαίτερη χαρά θα εισπράξουν τα παιδιά όταν δουν τους υπολογιστές στο εργαστήριο πληροφορικής, καθώς οι παλαιότεροι δεν δούλευαν. Το έργο τους πλέον, θα γίνει πιο εύκολο. Ευχήθηκε, οι τοπικοί φορείς της Αγιάς Μαρίνας να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό και να βοηθούν το σχολείο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εταιρία.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Με καινούριους υπολογιστές εξοπλίστηκε το δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας – Δωρεά από την RED HAVANA PREMIUM appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά |, Αγίας Μαρίνας – Δωρεά, RED HAVANA PREMIUM,chania |, agias marinas – dorea, RED HAVANA PREMIUM