Χανιά | Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και χορούς το μπαζάρ του Γενικού Λυκείου Αλικιανού | Video + Photos

ΜεΧανιά | επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου το καθιερωμένο πια φιλανθρωπικό μπαζάρ του Γελ Αλικιανού Χανίων.

Κάθε χρόνο οι μαθητές φτιάχνουν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παρασκευάζουν γλυκά, τα οποία διαθέτουν προς πώληση για καλό σκοπό. Έτσι και φέτος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε κοινωνική δομή της πόλης μας που στηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.



Οι μαθητές μετά το πέρας των μαθημάτων, οργάνωσαν κρητικό γλέντι, όπου χόρεψαν σε κλίμα γιορτινό μαζί με τους καθηγητές τους.

Η υπεύθυνη οργάνωσης

του μπαζάρ, Κοκοτσάκη Ανδρονίκη, εκπαιδευτικός φιλόλογος, ευχαριστεί τους χορηγούς που συνέβαλαν ώστε να αγοραστούν τα απαραίτητα υλικά και τους συναδέρφους εκπαιδευτικούς, που πρόθυμοι πάντα βοηθούν την όλη προσπάθεια!

Τέλος, πολλά ευχαριστώ οφείλουμε στον διευθυντή του σχολείου, κ. Μαυρογένη Ιωάννη, που στηρίζει τις όλες δράσεις και ουσιαστικά κάνει πράξη την ιδέα για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και χορούς το μπαζάρ του Γενικού Λυκείου Αλικιανού | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα