Χανιά | Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα του Δήμου Πλατανιά | Photos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μια χρονιά το Ανοικτό Πρωτάθλημα σκακιού που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν 130 σκακιστές όλων των ηλικιών και είναι απόρροια των προγραμμάτων εκμάθησης σκακιού που διοργανώνει το ΝΠΔΔ. Δήμου Πλατανιά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής του.

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τα παιδιά με ένα πνευματικό άθλημα καλλιεργώντας

την σκέψη τους και απομακρύνοντας ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες επιρροές που δέχονται τα παιδιά καθημερινά μέσα από το διαδίκτυο.

Ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Σπυριδάκης Γιάννης ευχαρίστησε από την πλευρά του τόσο τον Δήμαρχο όσο και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ Σημαντηράκη Πολυχρόνη για τις προσπάθειες που κάνουν γενικότερα στον αθλητισμό και την άριστη συνεργασία που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ευχαρίστησε επίσης την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και συγκεκριμένα τον κ. Ζορμπά που προσφέρει πάντα τον όμορφο χώρο της για την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

Στους νικητές των κατηγοριών απονεμήθηκαν κύπελλα μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα που απένειμαν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Γιώργος, ο Πρόεδρος της ΣΑΧ κ. Σπυριδάκης Γιάννης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔΔΠ κ. Σημαντηράκης Πολυχρόνης. η Αντιπρόεδρος κα. Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, και τα μέλη του ΔΣ. της ΣΑΧ.

Στους επτά ομίλους που διεξήχθησαν υπήρχε η πρωτοτυπία να δημιουργηθεί όμιλος γονέων στον οποίο αρκετοί ήταν αυτοί που το τόλμησαν και αγωνίστηκαν νιώθοντας έτσι την εμπειρία του αγωνιστικού σκακιού!

Αναλυτικά τώρα οι βαθμολογίες ανά ομίλους είναι οι εξής:

Στην κατηγορία Νηπίων Α΄ Γ΄ δημοτικού την πρώτη θέση στα αγόρια πήρε ο Σταυρακάρας Σταύρος από τον Ταυρωνίτη, 2ος ο Γιακουμάκης Δημήτρης από τον Ταυρωνίτη, και 3ος ο Διγενάκης Παναγιώτης από τον Ταυρωνίτη. 1ος στη Β’ δημ. ο Χατζηβασιλείου Σπύρος από τον Πλατανιά. 1ος στην Α’ δημ. ο Τζιρτζιλάκης Νίκος από τον Ταυρωνίτη.

Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Στεφανάκη Νικολέτα από τον Σκινέ Φουρνέ, 2η η Πατεράκη Ιωάννα από τον Ταυρωνίτη και 3η η Παντελάκη Κατερίνα από τον Αλικιανό. 1η στην Α’ δημ. η Λεβάκη Δήμητρα και στα Νήπια η Πατεράκη Φωτεινή από το Κολυμπάρι.

Στην κατηγορία Δ΄ έως και ΣΤ΄ δημοτικού την πρώτη θέση πήρε ο Αγγελάκης Αλέξιος από τον Πλατανιά, 2ος ο Μπαραμίτζε Γιάννης από τον Αλικιανό, και 3ος ο Σπυριδάκης Σταύρος από τον Αλικιανό. 1ος στην Δ’ δημ. ο Διγενάκης Γιώργος από τον Ταυρωνίτη.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση πήρε η Σαραντολάκη Κατερίνα από το Κολυμπάρι, 2η η Μπουλταδάκη Ουρανία από τον Σκινέ Φουρνέ και 3η η Μαρινάκη Ελένη από τον Σκινέ Φουρνέ. Στα Γυμνάσια την 1η θέση κατέκτησε ο Μουτσόπουλος Αντώνης από τον Πλατανιά, 2ος ο Τζατζιμάκης Στράτος από τον Αλικιανό, και 3ος ο Γεωργιάδης Κων/νος από τον Πλατανιά. Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Μπαλωμενάκη Μαρία από τον Αλικιανό, 2η η Γεωργιάδη Βασιλική από τον Πλατανιά και 3η η Κουτουλάκη Ελένη από το Κολυμπάρι.

Στον 1ο όμιλο του παράλληλου τουρνουά την 1η θέση κατέκτησε ο Γεωργακόπουλος Νίκος, 2ος ο Φυντριλάκης Κυριάκος και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Kose Baris Can και ο Αλυγιζάκης Αποστόλης. Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Καραβιτάκη Ευαγγελία, 2η η Καλιοντζάκη Εριέττα και 3η η Καραβιτάκη Αντωνία. Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών 1ος ήταν ο Βιολάκης Αναστάσης, 2ος ο Αντωνιουδάκης Φίλιππος και 3ος ο Παρασκάκης Φίλιππος. Στον 2ο όμιλο την 1η θέση κατέκτησε ο Μητάκος Γιώργος, 2ος ο Χαμογιωργάκης Αριστείδης και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Γεωργιακάκης Νίκος, Δασκαλάκης Στέφανος, Μπατσάκης Παναγιώτης, Θεοδωρογλάκης Γιάννης, Μπενάκης Γιάννος και Λεβάκης Κυριάκος.

Στα κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η Σκαράκη Γεωργία, 2η η Βενετάκη Νεκταρία, και στην 3η θέση ισοβάθμησαν η Κλεοβούλου Σοφία, Πλατσάκη Ευγενία και Μαυροματάκη Στέλλα. Στα Νήπια την 1η θέση κατέκτησε η Ψαριανού Έλενα, 2ος ο Σπυριδάκης Γιώργος και 3η η Χρυσού Ιωάννα.

Στον 3ο όμιλο την 1η θέση κατέκτησε ο Μπατσάκης Σωτήρης, 2ος ο Ντόβας Άρης και 3ος ο Γεωργιάδης Θέμης.

Τέλος, στον 4ο όμιλο την 1η θέση κατέκτησε η Κολοκυθά Κλειώ, 2η η Ντόβα Έφη και 3η η Δεϊζάι Καλτρίνα. 1η στην Α δημ η Δασκουλίδου Ανδριάνα.

Στα αγόρια 1ος ήταν ο Παπαμιχαήλ Παναγιώτης, και στην 2η θέση ισοβάθμησαν ο Παπαδάκης Γιάννης, , Στράλης Γιώργος, Χαλιβελάκης Γιάννης, Ρίζος Δημήτρης, Καμσής Γιάννης και Πάστρας Οδυσσέας. 1ος στην Α’ δημ ο Παπαμιχαήλ Αναστάσιος, 2ος ο Στράλης Γιώργος, 1ος στα Νήπια ο Μαυροματάκης Στέφανος, 2ος ο Γεωργιάδης Κων/νος, και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Πάστρας Ιάσωνας, Βενετάκη Ελένη και Γαροφαλάκης Δημήτρης, Κλεοβούλου Δημήτρης και Ντόβα Εύα.

Keywords
Αναζητήσεις
νεκταρία μπουλταδάκη κατερίνα παπαδάκη.ύο.
Τυχαία Θέματα