Χανιά | Με 3.000.000 ευρώ ανακαινίζεται το συνεδριακό κέντρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης – Το υπέγραψε ο Αρναουτάκης | Photos + Video

ΣεΧανιά | τροχιά δημοπράτησης μπαίνει το έργο της ανακαίνισης του συνεδριακού κέντρου της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, μετά την υπογραφή της χρηματοδότησης του έργου το μεσημέρι της Τρίτης μεταξύ του Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιου και Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή του διευθυντή της Ακαδημίας Κωνσταντίνου Ζορμπά, αντιδημάρχων του Δήμου Πλατανιά και στελεχών της Περιφέρειας.

Το

έργο αφορά στην κάλυψη των βασικών αναγκών βελτίωσης, εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης των οικοδομικών και Η/Μ εγκαταστάσεων τμήματος του συγκροτήματος της ΟΑΚ. Η σκοπιμότητα του έργου συνίσταται στην ενίσχυση της κοινωνικής και πνευματικής ανάπτυξης του τόπου, με την ενίσχυση του κοινωνικού και πνευματικού έργου που συντελείται από την ΟΑΚ.

Στην σπουδαιότητα του έργου αναφέρθηκε ο κ.κ. Αμφιλόχιος που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και τον Δήμαρχο Πλατανιά:


Στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ,φιλοξενούνται κατά καιρούς τοπικά, εθνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ η Ακαδημία υλοποιεί και προγράμματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα με δική της πρωτοβουλία ή και σε συνεργασία με εκκλησιαστικά πανεπιστήμια ή άλλους ακαδημαϊκούς φορείς και Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Με 3.000.000 ευρώ ανακαινίζεται το συνεδριακό κέντρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης – Το υπέγραψε ο Αρναουτάκης | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα