Χανιά | Μαθητικό φεστιβάλ και αθλητικό τουρνουά διοργανώνει η ΚΝΕ

Η Τ.Ο Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνει την Κυριακή 19 Ιουνίου μεγάλο αθλητικό τουρνουά στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων με ώρα έναρξης 5μ.μ στα πλαίσια του μαθητικού φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην πόλη των Χανίων την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

Με σύνθημα “Στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται! Είμαι κάθε

φορά το μέλλον!”, το τουρνουά που θα πραγματοποιείται επιδιώκουμε να γίνει πραγματική «ανάσα» για κάθε μαθητή που σήμερα καταπιέζεται από την καθημερινότητα που ζει, από την κατάσταση που βιώνει η οικογένεια του.

Η ΚΝΕ θέλει να δώσει πάτημα σε αυτά τα παιδιά, τους δίνει την ευκαιρία να αθληθούν, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Παράλληλα όμως με αφορμή το τουρνουά επιδιώκουμε να αναδειχθεί η πρόταση της ΚΝΕ για τον αθλητισμό, οι διεκδικήσεις για σύγχρονες αθλητικές υποδομές στη πόλη μας με δωρεάν πρόσβαση για όλο το λαό. Κόντρα στην απαράδεκτη λογική της ανταποδοτικότητας για τη λειτουργία και τη συντήρηση των αθλητικών υποδομών που έχει σαν συνέπεια να ενισχύει τη λειτουργία των δημόσιων αθλητικών χώρων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και να αντιμετωπίζουν τους αθλούμενους σαν πελάτες. Με αυτή τη λογική άλλωστε επιβλήθηκε το χαράτσι των 5 ευρώ για την έκδοση κάρτας αθλητή για την είσοδο στο ΕΑΚ Χανίων.

Η ΚΝΕ αναδεικνύει ότι η ανάγκη που υπάρχει για αθλητισμό, πολιτισμό, χώρους αναψυχής για την νεολαία σήμερα θεωρείται από τις κυβερνήσεις και τις εκάστοτε δημοτικές αρχές κόστος. Για αυτό η ΚΝΕ καλεί σήμερα τη νεολαία, τον Χανιώτικο λαό συνολικά να οργανώσει τον αγώνα για διεκδίκηση αθλητικών εγκαταστάσεων σε κάθε σχολείο και γειτονιά με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Το πρόγραμμα του αθλητικού τουρνουά θα περιλαμβάνει:

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5Τουρνουά μπάσκετ 3×3

Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Ο αθλητισμός είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια».
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση για τις νικητήριες ομάδες στο τουρνουά και επαίνους για όλους τους συμμετέχοντες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής: 6980076954

zarpanews.gr

The post Χανιά | Μαθητικό| Μαθητικό φεστιβάλ και αθλητικό τουρνουά διοργανώνει η ΚΝΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα