Χανιά | Λεωφορείο εδώ, λεωφορείο εκεί, πού είναι το λεωφορείο; – Μια ιστορία χωρίς… επιβίβαση

Περίμενε το λεωφορείο και εκείνο δεν εμφανίστηκε ποτέ, καταγγέλλει μέσω του zarpanews.gr μια Χανιώτισσα, κάτοικος Άνω Σταλού, η οποία υποστηρίζει πως το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης που περνάει από τον Άνω Σταλό, την Πέμπτη το μεσημέρι δεν πέρασε ποτέ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρει ταξί, καθώς είχε προγραμματισμένο ραντεβού με γιατρό.

“Σε επικοινωνία με τον σταθμάρχη, μας απάντησε με πολύ φυσικό τρόπο ότι, ο οδηγός δεν ανέβηκε μέχρι την πλατεία γιατί

δεν ήθελε να το ρισκάρει”, δήλωσε η γυναίκα.

Το ρίσκο, θεωρητικά, έγκειται στο ότι ένα λεωφορείο μπορεί να κολλήσει στο σημείο, καθώς υπάρχουν ταβέρνες και παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ ο δρόμος είναι πολύ στενός.

“Τώρα το πρωί οι δρόμοι και η πλατεία είναι άδεια από Ι.Χ. οπότε τι ακριβώς φοβήθηκε ο οδηγός;” αναρωτήθηκε η καταγγέλλουσα.

Τι απαντά το ΚΤΕΛ

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, Γιάννη Καψανάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι το δρομολόγιο έγινε κανονικά.

“Ερευνήσαμε το θέμα και επειδή έχουμε και GPS στα οχήματα, μπορώ να πω ότι σίγουρα το δρομολόγιο έγινε κανονικά, φαίνεται στη διαδρομή του GPS. Το δρομολόγιο έγινε με mini bus, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει στον δρόμο αυτό”, είπε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, ο οποίος μάλιστα δήλωσε έτοιμος να παρουσιάσει και το στίγμα του λεωφορείου όπως καταγράφηκε.

“Πιθανόν η επιβάτις να μπερδεύτηκε ή να μην είδε το λεωφορείο, γιατί το όχημα ήταν εκεί”, επισήμανε ο κ. Καψανάκης.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Λεωφορείο| Λεωφορείο εδώ, λεωφορείο εκεί, πού είναι το λεωφορείο; – Μια ιστορία χωρίς… επιβίβαση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα