Χανιά | Και όμως υπάρχει! Όσο φας, όσο πιεις, 13 ευρώ το άτομο!

Μία νέα πρόταση έρχεται να κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας πιο νόστιμες και ακόμα πιο διασκεδαστικές!

Μία βόλτα στο γραφικό λιμανάκι της Νέας Χώρας θα σας αποκαλύψει το…. «Ονειροδρόμιο»

Πρόκειται για ένα νέο τσιπουράδικο, το οποίο δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, στα πρότυπα των φημισμένων τσιπουράδικων του Βόλου, με μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και φυσικά καλή τσικουδιά, τσίπουρο και ούζο.

Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι ότι στο «Ονειροδρόμιο» εκτός από καλά, θα φας

και οικονομικά! Όσο φας… όσο πιείς, 13 ευρώ το άτομο (5 ευρώ τα παιδιά). Ναι, είναι αλήθεια. Όσο φας… όσο πιεις, 13 ευρώ το άτομο!

Στο «Ονειροδρόμιο» θα επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεζέδων, από κρεατικά μέχρι θαλασσινά, για κάθε γούστο. Κεφτεδάκια, λουκάνικα, ποικιλία ορεκτικών, λαχανικά σχάρας, μανιτάρια σχάρας, γευστικές σαλάτες, γαρίδες, χταποδάκι αλλά κλασικά ατομικά πιάτα, όπως μπριζόλα, σουβλάκι κ.ά.

Όλα αυτά, μαζί με ζωντανή μουσική με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι, αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για μοναδικές γευστικές εξόδους και ξεφαντώματα, καθώς στο «Ονειροδρόμιο» στήνεται κάθε φορά ένα.. μικρό γλέντι!

Σ’ έναν όμορφο χώρο, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πέτρα και με ζεστή ατμόσφαιρα, με το αναμμένο τζάκι το χειμώνα και με το βλέμμα στο όμορφο και γραφικό λιμανάκι της Νέας Χώρας.

Τσιπουράδικο «Ονειροδρόμιο»

Aκτή Παπανικολή 5 & Σκίνερ 62, Νέα Χώρα
Τηλ.: 2821 403161

Keywords
Τυχαία Θέματα