Χανιά | Η ώρα έφτασε! Δείτε πώς θα πάρετε μέρος στο πρωτοποριακό παιχνίδι “Οι Φρουροί της πόλης”

ΑύριοΧανιά | Σάββατο26 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί στα Χανιά ξεκινάει το παιχνίδι «Οι Φρουροί της Πόλης» για μικρούς και μεγάλους το οποίο μας υπόσχεται ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο.

Χρήσιμες οδηγίες
Η Συμμετοχή στο παιχνίδι ελεύθερη για όλους και είναι δωρεάν. Για να συμμετάσχει κάποιoς στο παιχνίδι χρειάζεται να έχει κινητό τηλέφωνο ή ταμπλέτα με λειτουργικό Android

και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Rollick στο κινητό σας τηλέφωνο (είναι διαθέσιμη στο Google Play Store)Κάντε εγγραφή και είσοδο στην εφαρμογή. Η εγγραφή μπορεί να γίνει είτε με τον λογαριασμό σας στο facebook (αν έχετε), είτε με απευθείας εγγραφή στην πλατφόρμα RollickΕπιλέξτε το παιχνίδι «Οι φρουροί της Πόλης», διαμορφώστε τον χαρακτήρα (avatar) σας, και μπείτε σε αυτό.Σημαντικό: Κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού η εφαρμογή Rollick θα σας ζητήσει πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει συνεχώς (για όσο είστε εντός του παιχνιδιού) πρόσβαση στην τοποθεσία σας.Όταν φτάνετε σε κάποιο από τα ζητούμενα σημεία του παιχνιδιού, δηλαδή σε μια «γειτονιά» του παιχνιδιού,η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί αυτόματα.Αν ωστόσο βρίσκεστε σε μια περιοχή που θεωρείτε ότι είναι το σημείο που σας ζητήθηκε να πάτε, ανοίξτε την εφαρμογή να το επιβεβαιώσετε ακόμη και αν δεν σας έχει ειδοποιήσει.Αν είναι όντως έτσι, ο ήρωας που πρέπει να συναντήσετε ή το αντικείμενο που πρέπει να εντοπίσετε θα εμφανιστεί στο κινητό σας.Τους χρησμούς που θα σας δίνουν οι διάφοροι ήρωες για να εκπληρώσετε τις αποστολές σας, μπορείτε να τους ξαναβλέπετε από το μενού «Οδηγίες»Την πρόοδό σας στις διάφορες αποστολές μπορείτε να τις παρακολουθείτε από το μενού «Δραστηριότητες»Η σάρωση κωδικών (QRCodes) όπου απαιτείται πρέπει να γίνεται μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής Rollick από το μενού «Σάρωση Κωδικού»Όταν ολοκληρώσετε το παιχνίδι, θα μπορείτε να δείτε το τελικό σας score (πόντοι που σας έμειναν / χρόνος ολοκλήρωσης) από το μενού «Κατάταξη Παικτών». Η τελική κατάταξη θα προκύψει μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου.

Όλα ξεκινούν στο μεγάλο Αρσενάλι…

Η πλοκή του παιχνιδιού ξεδιπλώνεται μέσω ανάθεσης αποστολών από τους ήρωες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι ήρωες, μέσω «χρησμών» καθοδηγούν τον παίκτη προς συγκεκριμένα σημεία της πόλης τα οποία πρέπει να ανακαλύψει και να επισκεφτεί.

Φτάνοντας σε ένα τέτοιο σημείο «εμφανίζονται» στο κινητό του αλλά προκειμένου να αποκαλύψουν τα μυστικά τους ή να φανερώσουν στον παίκτη κρυμμένα αντικείμενα του ζητούν να λύσει «γρίφους» γνώσεων ή λογικής. Μόνο τότε συνεργάζονται μαζί του και του επιτρέπουν να συνεχίσει. Ο παίκτης θα χρειαστεί να περάσει από αρκετά στάδια και να υπερκεράσει εμπόδια έως ότου φτάσει στον τελικό του στόχο, δηλαδή στην απελευθέρωση και των τριών φρουρών της πόλης.

Η υπόθεση του παιχνιδιού “Οι Φρουροί της Πόλης”

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στα Χανιά του σήμερα και ξεκινά μνημονεύοντας μία φανταστική μάχη που έλαβε χώρα πριν 400 χρόνια για την προστασία της πόλης από τους Άρπαγες, σκοτεινές οντότητες που λεηλατούν και καταστρέφουν ότι βρουν στο διάβα τους.

Τα Αρχαία Τείχη προστάτευαν την πόλη ενώ οι 3 Πύλες της φυλάσσονταν από 3 Φρουρούς. Η μάχη κερδήθηκε, η πόλη σώθηκε και οι Άρπαγες εξορίστηκαν μακριά σε άλλες διαστάσεις όπου περιμένουν υπομονετικά…, αλλά το τίμημα ήταν βαρύ, οι 3 Φρουροί παγιδεύτηκαν και ξεχάστηκαν, αλλά η πόλη είχε ακόμα τα Τείχη της.

Ο χρόνος πέρασε, οι Άνθρωποι ξέχασαν και μέσα στην απληστία τους γκρέμισαν τα Τείχη για να επεκτείνουν την πόλη.

Η Μεγάλη Σύζευξη, πατέρα και γιου του ηλιακού μας συστήματος πλησιάζει. Είναι η ευκαιρία που περίμεναν οι Άρπαγες για να επιστρέψουν στη δική μας διάσταση. Η πόλη, ανοχύρωτη πλέον, δεν φαίνεται να έχει κάποια ελπίδα εκτός εάν… ξαναβρεί τους Φρουρούς της.

Ο στόχος του παίκτη είναι να βρει και να ελευθερώσει τους 3 Φρουρούς της έτσι ώστε να έχει μία ευκαιρία απέναντι στην έλευση των Αρπάγων.

Νικητές παιχνιδιού 

Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι με 100 πόντους. Με κάθε λανθασμένη απάντηση σε κάποιο γρίφο, χάνει 5 πόντους.

Νικητής θα είναι αυτός που θα ελευθερώσει πιο σύντομα και τους τρεις φρουρούς της πόλης με τις λιγότερες απώλειες.

Δώρα:

1ο Δώρο: Apple AirPods με ενσύρματη θήκη φόρτισης, προσφορά της επιχείρησης «ArTech Πληροφορική»2ο Δώρο: Κουπόνι αξίας 50 ευρώ για γεύμα στο εστιατόριο «Ο Πλάτανος της Σπλάντζια» (εκτός Σάββατο βράδυ)3ο Δώρο: Κουπόνι αξίας 30 ευρώ για γεύμα στο εστιατόριο «Estrella Street Food»

zarpanews.gr

The post Χανιά | Η ώρα έφτασε! Δείτε πώς θα πάρετε μέρος στο πρωτοποριακό παιχνίδι “Οι Φρουροί της πόλης” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα