Χανιά | Η νέα πρόταση για καλό φαγητό που θα σε κάνει να κάνεις στέκι σου… την Παλιά Πόλη

ΣτηνΧανιά | καρδιά του Ενετικού Λιμανιού και συγκεκριμένα στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια της οδού Θεοτοκοπούλου, άνοιξε για δεύτερη χρονιά τις πόρτες του το Οινόα Wine bar & bistro και υποδέχεται όσους αγαπούν το καλό κρασί και το ποιοτικό φαγητό, προσφέροντας χαλάρωση και διασκέδαση συνοδεία όμορφης μουσικής, εκλεκτών κρασιών και πιάτων σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ο χώρος διαμορφώνεται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο θα συναντήσετε το wine

bar-coffee bistro το οποίο ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 το πρωί.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει η χειμερινή σάλα του εστιατορίου, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο λειτουργεί το roof garden στο wine restaurant που προσφέρει ποιοτική, ευρωπαϊκή κουζίνα από Τρίτη έως και Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, σε ένα πανέμορφο κήπο με θέα τη θάλασσα και το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Η εμπειρία ετών, η φαντασία και η δημιουργικότητα αναζητούν από τη φύση ό,τι καλύτερο αυτή προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή και εξελίσσεται σε ένα γευστικά άψογο αποτέλεσμα, με πιάτα αγνά, αυθεντικά και ευφάνταστα. Οι ισχυρές αξίες και τα υψηλά πρότυπα ήταν εξάλλου η κινητήρια δύναμη στο όραμα των ιδιοκτητών, από την ημέρα που γεννήθηκε η ιδέα του Οινόα.



“Στο Οινόα οι πελάτες μας είναι οι καλεσμένοι μας. Τους αντιμετωπίζουμε με την ίδια φροντίδα, σεβασμό και ενθουσιασμό όπως κάνουμε και με το μενού μας”, λένε χαρακτηριστικά

“Το μενού μας είναι ένας ύμνος στους αγρότες, ψαράδες, καλλιεργητές και οινοποιούς που μας εμπνέουν με τη δουλειά τους και τα προϊόντα τους. Από το χωράφι στο τραπέζι, η φιλοσοφία μας για τη σπουδαιότητα της μεσογειακής διατροφής περνά μέσα από κάθε πιάτο που δημιουργούμε. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε ελληνικά προιόντα, κάτι που όχι μόνο απογειώνει τις γεύσεις και ενισχύει την υγεία μας, αλλά βάζει κι ένα πετραδάκι στη στήριξη της οικονομίας της πατρίδας μας.

“Σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές μας και σκοπό μας την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς και τους οινοποιούς της χώρας μας, ταξιδέψαμε απ΄ άκρη σ΄ακρη στην Ελλάδα για να βρούμε τα καλύτερα και μόνο αναγνωρισμένης ελληνικής προέλευσης προιόντα και συστατικά. Η άριστη σχέση ποιότητας τιμής πραγματώνεται μέσα από τη χρήση φρέσκων υλικών που αγοράζονται στην εποχή τους, τη μεγάλη εμπειρία και τη γνώση της λειτουργίας των εστιατορίων”

Επειδή όμως βασικό συστατικό κάθε επιτυχημένης ιδέας είναι οι άνθρωποι, στο Οινόα κάθε μέλος της ομάδας ενθαρρύνεται στο να χρησιμοποιεί τα ταλέντα του στην γαστρονομία, το κρασί και το σέρβις, δημιουργώντας έτσι μια ισχυρή κουλτούρα άψογης εξυπηρέτησης από την κουζίνα στο τραπέζι.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Η νέα πρόταση για καλό φαγητό που θα σε κάνει να κάνεις στέκι σου… την Παλιά Πόλη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά |, Παλιά Πόλη,chania |, palia poli