Χανιά | Η “Αληθινή Κρήτη” ξεκίνησε… νότια – Πρώτα η Ανώπολη κι η Ασή Γωνιά | Videos+Photos

ΤαΧανιά | ντοκιμαντέρ “Αληθινή ΚρήτηΑσή Γωνιά | Videos+Photosκαι Ανώπολη” της Κατερίνας Μπικάκη παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Πρόκειται για παραγωγή της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συμπαραγωγή με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Με

την Ασή Γωνιά και την Ανώπολη ουσιαστικά ξεκινάει σειρά ταινιών, υπό τον τίτλο “Αληθινή Κρήτη”.

“Είναι τα δύο πρώτα αφιερώματα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ και σκοπός μας είναι μέσα από αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ να προβάλουμε αυτό που ο καθένας μας μπορεί να αφουγκραστεί ως αληθινό στα χωριά. Προσωπικά για μένα είναι το πνεύμα των ανθρώπων που κατοικούν εκεί”, δήλωσε η σκηνοθέτιδα, Κατερίνα Μπικάκη.

“Πράγματι, είναι αληθινή Κρήτη το ντοκιμαντέρ. Συγχαρητήρια σε όσους έχουν εμπλακεί στο έργο αυτό που δείχνει την Ανώπολη και την Ασή Γωνιά και στη συνέχεια θα δείξουν και άλλα χωριά, τη ζωή των ανθρώπων, πώς είναι, πως ήταν και πως θα πάνε ακόμα παραπάνω”, είπε ο δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης.

“Θα δούμε δύο εξαιρετικές δουλειές από την Περιφέρεια Κρήτης, τη Νέα Τηλεόραση, την Κατερίνα Μπικάκη και την Κατερίνα Ζομπανάκη. Τα ντοκιμαντέρ δίνουν πολλές πληροφορίες για τα δύο ιστορικά χωριά αυτά, την Ανώπολη και την Ασή Γωνιά”, δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Γύπαρης.

The post Χανιά | Η “Αληθινή Κρήτη” ξεκίνησε… νότια – Πρώτα η Ανώπολη κι η Ασή Γωνιά | Videos+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα