Χανιά | Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών – Δέχονται υποψηφιότητες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Νομού Χανίων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΚΡΗΣ», σε συνεδρίασή του στις 25/08/2021 αποφάσισε και προσκαλεί τα μέλη του Συνδέσμου σε ΕτήσιαΧανιά | Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό του, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μμ., στον Άγιο Ματθαίο έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου στον υπαίθριο προαύλιο χώρο της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης.

Με θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός
2. Έγκριση πεπραγμένων – Απαλλαγή Δ.Σ.
3. Διάφορες

ανακοινώσεις
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής – Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες αποτελούν κορυφαία εκδήλωση του Συνδέσμου. Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε, συμβάλλοντας στην επιτυχία της. Αυτονόητη θεωρείται, λόγω των γενικότερων έκτακτων υγειονομικών περιστάσεων, η χρήση από όλους τους παρευρισκομένους προστατευτικής μάσκας προσώπου και τήρηση κανόνων ασφαλείας-υγιεινής.

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα μέλη του παρόντος Δ.Σ, ή στο κινητό τηλ. 6936956290 με κλήση ή γραπτό μήνυμα, ή και με μήνυμα email στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συνδέσμου [email protected].

zarpaenews.gr

The post Χανιά | Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών – Δέχονται υποψηφιότητες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα