Χανιά | Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Βουκολιών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο σύλλογος « Κυρίων και Δεσποινίδων Βουκολιων – Η ΜΕΡΙΜΝΑ » πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Απρίλιου 2018 στις 20.00 την φιλανθρωπική εκδήλωση το «ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ» με απόλυτη επιτυχία.

Η νεοεκλεγμένη πρόεδρος κα Καλιοπη Λιολακη ευχαρίστησε όλες τις κυρίες για την πολύτιμη προσφορά τους στην κοινωνία της περιοχής και ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου και στις οικογένειές τους μια Καλή Δημιουργική Χρονιά.

Ήταν

μια εξαιρετική βραδιά στην οποία ήταν καλεσμένη η πρόεδρος του συλλόγου «ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » κα Χαριτακη Μακρακη Χρυσα. »

Το κέντημα αποτελεί μια υπέρτατη μορφή έκφρασης αυτού που όλοι αντιλαμβανόμαστε σαν « λαϊκό πολιτισμό ». Κρύβει σημάδια του παρελθόντος και τα μεταφέρει αυτούσια από γενιά σε γενιά. Το κέντημα κρύβει μια τεράστια δύναμη έκφρασης και αποτελεί ένα ύμνο στη μοναδική εκλεπτυσμένη δημιουργία της γυναίκας. Κρατώντας ένα κέντημα στα χέρια μπορείς να σκιαγραφήσεις την δημιουργό του αφού τα ξεχωριστά δικά της χαρακτηριστικά αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο κέντημα της» τόνισε μεταξύ άλλων η κα Χαριτακη.

Μέσα στις δράσεις του συλλόγου θα είναι μια έκθεση με κεντήματα που θα συνδιοργανώσουν οι 2 σύλλογοι στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα