Χανιά | Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Τετάρτη από την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου

Από το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Κισάμου ανακοινώνεται ότι την προσεχή Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου και από ώρα 9.00 πμ.μ. έως 15.00 μ.μ. στους χώρους του Τσαταρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της ΙΜΚΣ θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία διοργανώνεται από το Π.Τ. Κισάμου του ΕΕΣ.

Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στον νεοσυσταθέντα Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του ΕΕΣ, Π.Τ. Κισάμου.

Καθώς

το αίμα αποτελεί όχι μόνο πολύτιμο αγαθό αλλά αιτία και πηγή ζωής και πολλοί συνάνθρωποι μας χρήζουν ανάγκης αίματος, η δική μας προσφορά δεν αποτελεί απλά πράξη αλληλεγγύης, αλλά κορυφαία απόδειξη έμπρακτης αγάπης προς τον αναγκεμένο συνάνθρωπο, η ζωή του οποίου μπορεί και να σωθεί από την προσφορά αίματος της δικής μας αγάπης.

Ας αγκαλιάσουμε όλοι μας (όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις) και την νέα αυτή προσπάθεια, δράση του ΕΕΣ, Π.Τ. Κισάμου, για την δημιουργία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ως επίσης και τηνΧανιά | Εθελοντική Αιμοδοσία. Παρακαταθήκη ζωής η προσφορά μας και κληρονομιά για τον τόπο η δημιουργία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Τ. Κισάμου, ΕΕΣ. Σας περιμένουμε όλους με χαρά.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Τετάρτη από την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Εθελοντική, Τετάρτη, Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου, Σελίνου,chania | ethelontiki, tetarti, iera mitropoli kissamou, selinou