Χανιά | Επεισοδιακή η κατάθεση Πολάκη για την εγκληματική οργάνωση

Από εντάσεις χαρακτηρίστηκε η κατάθεση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη με τους συνηγόρους υπεράσπισης του κατηγορουμένου που φέρεται να ρωτούσε για τον εκείνη την περίοδο δήμαρχο Σφακιων και ο όποιος εμπλέκεται στην δίκη για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Πολακης είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του πως ο ίδιος δεν είχε ούτε έχει καμιά προσωπική διαφορά με τον οποιοδήποτε και η μονή φιλονικία που υπάρχει και είναι ακόμα σε εκκρεμότητα

έχει να κάνει με τοπική οικογένεια που διεκδικούσε δημοτική περιουσία.

Ο κ. Πολακης είπε πως η συγκεκριμένη οικογένεια έχει μακρινή συγγένεια με τον κατηγορούμενο που φέρεται να ρωτούσε για τον τότε δήμαρχο Σφακιων.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και τις αναφορές του ονόματος του ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση και πραγματοποιούσαν τις σχετικές παρακολουθήσεις.

Οι εντάσεις μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και του κ. Πολακη προέκυψαν από το αν ο κατηγορούμενος είχε σχέση με την οικογένεια που ήταν σε διαμάχη με τον δήμο Σφακιων.

Ο κ. Πολακης τόνισε χαρακτηριστικά πως η ενημέρωση που είχε από τις αρχές σε οτι αφορά την αναφορά του ονόματος του από τον κατηγορούμενο, συνέπιπτε χρονικά με την περίοδο που η διαφορά του δήμου Σφακιων με την εν λόγο οικογένεια ήταν σε εξέλιξη και είχε να κάνει με καταπάτηση σύμφωνα με τον κ. Πολακη δημοτικής περιούσιας.

Η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως ανέφερε πριν από την έναρξη της όλης διαδικασίας η εκδίκαση θα γίνει σε τρία στάδια.

Το πρώτο αφορά στην ομάδα αδικημάτων για την φυτεία και τα εγκλήματα κατά περιουσίας και τις σωματικές βλάβες.

Το δεύτερο στάδιο έχει να κάνει με την διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και το τρίτο στάδιο έχει να κάνει με την διακίνηση ναρκωτικών για λογαριασμό τρίτου ατόμου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα