Χανιά | Είναι άσφαλτος αυτή; – Παράπονα κατοίκων για την ποιότητα της οδοποιίας στη Δεξαμενή | Video+Photos

ΈργοΧανιά | αποκατάστασης οδοστρώματος διεξάγεται από τη ΔΕΥΑΧ στον Άγιο Ιωάννη Χανίων, στην περιοχή της Δεξαμενής, αλλά οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, καθώς υποστηρίζουν ότι η ποιότητα της ασφάλτου είναι κακή, ότι δεν έχει τοποθετηθεί με τον σωστό τρόπο σε αρκετά σημεία και πως έχει ήδη ξεκινήσει να χαλάει, ειδικά σε σημεία όπου περνούν πολλά αυτοκίνητα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, πράγματι, στη μέση μιας διασταύρωσης όπου υπάρχει αρκετά μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων, μπορεί κανείς να δει αποκολλημένα χαλίκια από την φρεσκια κατά τα άλλα άσφαλτο,

τα οποία μπορεί να “σκάψει” με το πόδι.

Άλλο πρόβλημα που αναφέρουν οι κάτοικοι είναι ότι το οδόστρωμα έχει ανισόπεδα σημεία και λάθος κλίση, ενώ σε ένα σημείο ειδικά, αυτό φαίνεται όταν ρίξει κανείς νερό, το οποίο, αντί να κατευθυνθεί στο πλάι του δρόμου, τον διασχίζει.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της ΔΕΥΑΧ, κ. Μανώλη Κασαπάκη, ο οποίος επισήμανε ότι το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ενώ αποδέχθηκε ότι δεν έχει πατηθεί η άσφαλτος με τον οδοστρωτήρα σε κάποια σημεία, καθώς λόγω κλίσης του οδοστρώματος δεν μπορούσε να περάσει. Ανέφερε ακόμα, ότι ο δρόμος δεν έχει πεζοδρόμια και έτσι ούτε στις άκρες του δρόμου δεν πέρασε ο οδοστρωτήρας, για να μην κινδυνέψουν θεμέλια σπιτιών.

Ακόμα, ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΧ τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα το συνεργείο του εργολάβου θα επιστρέψει στο σημείο για την ολοκλήρωση του έργου και πως θα υπάρξει έλεγχος των καταγγελιών των κατοίκων, με στόχο, αν εντοπιστούν ατέλειες, να διορθωθούν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: zarpanews.gr

The post Χανιά | Είναι άσφαλτος αυτή; – Παράπονα κατοίκων για την ποιότητα της οδοποιίας στη Δεξαμενή | Video+Photos| Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα