Χανιά | Διαμαρτυρονται οι κάτοικοι της οδού Κανεβάρω – Νέα προθεσμία για το έργο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Καθυστερήσεις αλλά και έλλειψη πρόβλεψης για τους μόνιμους κατοίκους της οδού Κανεβάρω στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ώστε να μπορούν είτε να έχουν πρόσβαση είτε τουλάχιστον να αφήσουν κάπου κοντά τα οχήματά τους, όσο στον δρόμο διεξάγεται η αποκατάσταση του πλακόστρωτου, καταγγέλλουν κάτοικοι της οδού.

Ο δήμος Χανίων διεξάγει από τη Δευτέρα εργασίες συντήρησης του πλακόστρωτου, οι οποίες θεωρητικά έπρεπε να τελειώσουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση. Τελικά όμως θα υπάρξει καθυστέρηση.

Ο δρόμος έχει κλείσει εντελώς και κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις

δυσχέρειες που τους δημιουργεί αυτό:

“Έπρεπε η τροχαία και ο δήμος να  έχουν κάνει μια πρόβλεψη για να μπορούν να μπαίνουν τα οχήματά μας. Είμαστε μόνιμοι κάτοικοι, με κάρτα από τον δήμο και τώρα δεν έχουμε πρόσβαση. Ο δρόμος έχει κλείσει από την αρχή ως το τέλος του και εμείς τι πρέπει να κάνουμε για να πάμε σπίτι μας;” αναρωτήθηκε κάτοικος σε επικοινωνία με το zarpanews.gr.

Τέθηκε επίσης το ερώτημα αν οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός προθεσμίας:

“Δεν έχουν κάνει ούτε τη μισή οδό και είναι ήδη Τετάρτη. Δουλεύουν ελάχιστα άτομα και κινούνται αργά. Σήκωσαν σε μερικά σημεία τις πλάκες, έβαλαν το μπουλντοζάκι, έφυγαν.  Την τρίτη μέρα έβαλαν και λίγο τσιμέντο. Με αυτόν τον ρυθμό ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα τελειώσουν“, δήλωσε άλλος κάτοικος.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρο Τεχνικών Έργων, Μιχάλη Καλογριδάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα διαρκέσουν περισσότερο από το αναμενόμενο, το απέδωσε όμως στο ότι πάρουσιάστηκαν ζητήματα καθιζήσεων:

“Θα τελειώσει την Παρασκευή. Ο λόγος είναι ότι παθαίνει καθιζήσεις σε κάποια σημεία και προσπαθούμε να τη φτιάξουμε σωστά. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία να μεριμνήσει για την κυκλοφορία”, ανέφερε ο κ. Καλογριδάκης, ο οποίος επισήμανε ακόμα πως δεν είναι δυνατόν να περάσουν αυτοκίνητα από τον δρόμο μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Διαμαρτυρονται| Διαμαρτυρονται οι κάτοικοι της οδού Κανεβάρω – Νέα προθεσμία για το έργο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Διαμαρτυρονται, Κανεβάρω –,chania | diamartyrontai, kanevaro –