Χανιά | Δείτε ζωντανά την εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη | Photos+Video

Ξεκίνησε η ζωντανή μετάδοση της τελετής ονοματοδοσίας του Παλαιού Τελωνείου Χανίων σε θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων στο facebook “Δήμος Χανίων – Municipality of Chania” (δείτε εδώ), ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και μουσική εκδήλωση προς τιμή του Χανιώτη Μουσικοσυνθέτη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης

έχει ήδη φθάσει στο χώρο του θεάτρου, όπου και ξεναγείται από τον Δήμαρχο Χανίων, ενώ στην εκδήλωση παρευρίσκονται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης και τοπικοί φορείς.
Ειδικότερα, έχει τοποθετηθεί οθόνη προβολής (video wall) σε εξωτερικό σημείο του Παλαιού Τελωνείου, επί της πλατείας Κατεχάκη, μέσω του οποίου προβάλλεται παράλληλα η εκδήλωση, ενώ υπάρχουν και καθίσματα, για όσους από τους συνδημότες μας επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, στο λιμάνι.

Ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε συγκινημένος για την τιμή που του κάνουν οι Χανιώτες, αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα που του παραχωρήθηκε στους προγόνους του, ενώ τόνισε ότι είναι ένας επαναστάτης μουσικός, που θέλει να μείνει αυτό το θέατρο σαν δώρο πολιτισμού στους Χανιώτες.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα