Χάνια | Δείτε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κοινωνικής αλληλεγγύης

Την έκριση για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Χανίων μετά από εισήγηση της αρμόδιας αντιδημάρχου Ελευθερίας Αλιφιεράκη.

1. Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 10:30 πμ στο χώρο του ΚΗΦΑ.ΑΜΕΑ και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 10:30 πμ στο χώρο του ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ δράση

“ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΨΥΧΗΣ” αφιερωμένες στα παιδιά του ΚΗΦΑ.ΑΜΕΑΑ και του ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ .

2. Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 ωρά 11.00 π.μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς σεσυνεργασία με τις Φιλανθρωπικές Εθελοντικές Ομάδες Στήριξης ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ , ΚΗΦΑ.ΑμΕΑ, την εκδήλωση ”ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ”.Η Πλατεία της Αγοράς θα πλημμυρίσει από φωτογραφίες με Αγκαλιές, μουσική, κέφι, χορό,παρέα με την ομάδα της “ΘΕΑΤΡΟΧΩΡΑΣ”, και την ομάδα της ψυχολόγου Βίβιαν Καραβάνου, ενω στο deck θα είναι ο γνωστός συνθέτης και DJ Γιώργος LIVIN R.

3. Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 10:00 π.μ. – 22:00 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράςτην εκδήλωση “ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΓΑΛΑ”. Στην εκδήλωση αυτή οι Γιατροί του Κόσμου καιόλοι μαζί φτιάχνουμε το πιο όμορφο δέντρο από κουτιά με γάλα για τα παιδιά που το έχουνανάγκη.

4. Από Τετάρτη 20 έως – Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράςτην εκδήλωση “ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ” . Χριστουγεννιάτικη Αγορά Αγάπης με ξύλιναστολισμένα σπιτάκια όπου οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα μπορούν να βρουν τοπικέςλιχουδιές, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, χειροτεχνήματα, δώρα καιστολίδια με σκοπό την ενίσχυση των ιδρυμάτων και των Φιλανθρωπικών Φορέων της πόληςμας.Κάθε μέρα μια έκπληξη θα περιμένει του επισκέπτες μας.Παράλληλες δράσεις που θα γίνουν εντός του χώρου :

* Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 , ώρα 12:30 Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με τους Καλικάντζαρους που έχουν κέφια να πιούμε ζεστόκρασί, να φάμε ποπ κορν και μαλλί της γριάς * Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18:30 Παράσταση ταχυδακτυλουργίας για όλη την οικογένεια.

5. Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 11:00 – 14:00, στο Κέντρο Κοινότητας – ΠαράρτημαΡομά στη Σούδα την εκδήλωση “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”. Προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους στο Εργαστήρι των ξωτικών που διοργανώνει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χανίων . Ελάτε να κατασκευάσουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια, ναμιλήσουμε για τις παραδόσεις των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο και να στολίσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τ’ άλλα και το καράβι των ευχών.
6. Τη δράση “ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμειο στο χώρο του Σιντριβάνιου στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων Ας γεμίσουμε από Ιπτάμενα Φανάρια τον ουρανό της πόλης μας γράφοντας ευχές Αγάπης και Ελπίδας δημιουργώντας μια μαγική νύκτα με σκοπό την ενίσχυση των : ΚΗΦΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ -ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ –

7. Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, την δράση “ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ” με προσφορά μπουφέ αγάπης στους άστεγους Συνανθρώπους της πόλης μας.Παρακαλούμε για την έγκριση της παραπάνω δράσης καθώς και την ψήφιση πίστωσηςποσού 1.000,00 ευρώ, από ΚΑ 15-6473.017 «Δράσεις στήριξης ευπαθών κοινωνικώνομάδων» προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 για την κάλυψη των δαπανών τηςεκδήλωσης.

8. Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 Εκδρομή, γεύμα και εκπλήξεις για τα παιδιά οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων οικογενειών της Πόλη μας. Με την ευγενική χορηγία του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα