Χανιά | Απολογείται ο 20χρονος που σκότωσε τα δύο παιδιά έξω από το Πολυτεχνείο

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Χανίων πέρασε στις 9:05 το πρωί της Παρασκευής, ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τα δύο παιδιά το ξημέρωμα της Πέμπτης έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Κουνουπιδιανά(δείτε ΕΔΩ).

Ο 20χρονος οδηγός Γεωργιανής υπηκοότητας που «έκοψε» το νήμα της ζωής των δύο νέων, απολογείται αυτή την ώρα στην Ανακρίτρια Χανίων, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες που του απήγγειλε νωρίτερα ο Εισαγγελέας.

Χωρίς ελληνικό δίπλωμα οδηγούσε το αμάξι ο 20χρονος

Το

κατηγορητήριο περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, διατάραξη ειρήνης κοινωνιών και τέλος οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στη κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για το αν ήταν υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών, κατά την ώρα του τραγικού δυστυχήματος.

ΕΔΩ: Θρήνος για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο στα Χανιά | Photos

Ο 20χρονος έδωσε τέρμα στις ζωές του Γιάννη και της Στέλλας, πέφτοντας πάνω τους με ιλιγγιώδη -σύμφωνα με μαρτυρίες- ταχύτητα, ενώ εκείνοι έκαναν περίπατο με τον σκύλο τους, λίγο πριν τις 7 το πρωί τις Πέμπτης, στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 20χρονος εργάζεται σε ξενοδοχείο στον Σταυρό και πριν το δυστύχημα, ήταν καθ’ οδόν για την δουλειά του.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα