Χανιά | Απαντά στον δήμαρχο Αποκορώνου η αντιπολίτευση: «Καλό θα είναι όταν κάνει λάθη να έχει την ευθιξία να σωπαίνει»

Την δική της απάντηση στον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη δίνει η επικεφαλής της παράταξης «Αποκόρωνας – Ενότητα, ελπίδα και προοπτική» Ρένα Τερεζάκη, μετά την δήλωσή του περί «παραπλάνησης των δημοτών» για το θέμα της επιβολής δημόσιων τελών σε περιοχές του δήμου (δείτε εδώ).

Η κ. Τερεζάκη απαντά στον κ. Κουκιανάκη τονίζοντας πως «ούτε επιπόλαιη είμαι ούτε ανεύθυνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Ως επικεφαλής της παράταξης ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΕΝΌΤΗΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ και σε συνέχεια

του δημοσιεύματος του δημάρχου Αποκορώνου για έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας έχω να πω τα εξής:

Χαίρομαι που η αντίδραση μας για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής να δημιουργήσει Δ ζώνη για να επιβάλλει τέλη κοινόχρηστων χώρων και στους μικρούς οικισμούς του Δήμου ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Οι δηλώσεις περί των εισηγήσεων των υπηρεσιών που είναι αντίθετες με τη πολιτική του δημάρχου, το λιγότερο που προκαλούν είναι γέλια.

Είναι λυπηρό ωστόσο το γεγονός ότι προσπαθώντας να καλύψει τα λάθη του αναφέρεται προσβλητικά στην επικεφαλή της παράταξης.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα μέλη της παράταξης ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΕΝΌΤΗΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ δρουν προτείνουν και ενεργούν συλλογικά. Καμία σχέση δεν έχουν με το δικό του τρόπο λειτουργίας.

Ως πρώην συνεργάτης του δημάρχου και αντιδήμαρχος επί τετραετία κατάλαβε πολύ καλά πως ούτε επιπόλαιη είμαι ούτε ανεύθυνη. Αντιθέτως η ειλικρίνεια μου η πίστη μου στην υπεράσπιση της αλήθειας και τη δικαιοσύνη τον οδήγησαν στην καθαίρεση μου παράνομα και χωρίς προειδοποίηση..

Ευτυχώς που η ανάρτηση της συγκεκριμένης απόφασης δεν ήταν τόσο άμεση όσο η απάντηση του δημάρχου στο δημοσίευμα της παράταξης μας.

Υπερασπιστήκαμε τους δημότες μας με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα .

Καλό θα είναι όταν ο δήμαρχος κάνει λάθη να έχει την ευθιξία να σωπαίνει.

“ΚΙ ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΥΡΟΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ”

Ρένα Τερεζάκη»

zarpanews.gr

The post Χανιά | Απαντά| Απαντά στον δήμαρχο Αποκορώνου η αντιπολίτευση: «Καλό θα είναι όταν κάνει λάθη να έχει την ευθιξία να σωπαίνει» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Απαντά, Αποκορώνου, Καλό,chania | apanta, apokoronou, kalo