Χανιά | Απαιτητικά τα θέματα σε Μαθηματικά, Αρχαία και Βιολογία – Δείτε τις απαντήσεις από το φροντιστήριο Μεθοδικό | Video + Photos

Στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, των Μαθηματικών και της Βιολογίας εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων κατά την δεύτερη μέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Και στα τρία μαθήματα, τα θέματα ήταν απαιτητικά και είχαν ένα βαθμό δυσκολίας.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό στα Χανιά, σχολιάζουν τα θέματα που κλήθηκαν σήμερα να αναπτύξουν οι μαθητές.

Σε ό,τι αφορά το μάθημα των μαθηματικών, ο καθηγητής Χάρης Σινάνης σχολιάζει “Τα θέματα ήταν πιο απαιτητικά από τα προηγούμενα χρόνια. Οι μαθητές

έπρεπε να είναι αρκετά διαβασμένοι, συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Έρχονται και είναι χαρούμενοι, άρα θεωρητικά έχουν γράψει αρκετά καλά.”



Για το μάθημα των αρχαίων, η φιλόλογος του φροντιστηρίου Μεθοδικό Κουνδουράκη Αριστέα, χαρακτήρισε αναμενόμενο το κείμενο του Αριστοτέλη στο διδαγμένο κείμενο, ενώ σχετικά με το αδίδακτο κείμενο και το κείμενο του Θουκιδίδη, οι μαθητές μπορούσαν να ανταποκριθούν στη μετάφραση που τους ζητήθηκε. Σε ό,τι αφορά τις ασκήσεις, ήταν απαιτητικές και μπορούσαν να γράψουν καλύτερα οι διαβασμένοι μαθητές καθώς υπήρχε μια δυσκολία περισσότερο στις ασκήσεις της γραμματικής.

Για το μάθημα της Βιολογίας τέλος, ο καθηγητής του φροντιστηρίου Μεθοδικό Γαροφαλλάκης Γιώργος, ανέφερε ότι τα θέματα κάλυπταν όλο το φάσμα της ύλης. Οι διαβασμένοι μαθητές μπορούσαν να ανταποκριθούν στα θέματα που τους ζητήθηκαν. Σχετικά με τη δυσκολία, των θεμάτων ο καθηγητής ανέφερε πως μέχρι και το τρίτο θέμα, δεν υπήρχε ιδιαίτερη δυσκολία. Ενώ το τέταρτο θέμα χρειαζόταν παρατηρητικότητα. Τα παιδιά δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν πως κάποια από αυτά, δεν μπόρεσαν εντός του χρόνου που δόθηκε να αναπτύξουν τα θέματα.



Πως σχολίασαν οι μαθητές του Μεθοδικού τα θέματα των Πανελλαδικών

Ο Μάνος είναι μαθητής του φροντιστηρίου Μεθοδικό και σήμερα εξετάστηκε στα Μαθηματικά. Μιλώντας στο zarpanews.gr, ανέφερε ότι κάποια ερωτήματα, χρειάζονταν συνδυασμό απαντήσεων ενώ δυσκολεύτηκε περισσότερο στις τελευταίες ερωτήσεις.

H Χριστίνα και η Κυριακή εξετάστηκαν στο μάθημα της Βιολογίας. Η Χριστίνα βρήκε δύσκολα τα θέματα και για καλά προετοιμασμένους μαθητές ενώ και η ίδια αντιμετώπισε θέμα με το χρόνο.

Από τη μεριά της η Κυριακή, χαρακτήρισε κατανοητά και μέτριας δυσκολίας τα θέματα. Θεωρεί ότι αν ένας μαθητής είχε διαβάσει καλά θα μπορούσε να γράψει. Ο όγκος που χρειαζόταν να απαντήσουν οι μαθητές, περιόρισε το χρόνο που είχαν να απαντήσουν, κάτι το οποίο επεσήμανε και η ίδια.



Οι απαντήσεις των θεμάτων

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στα Αρχαία ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στα Μαθηματικά ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στη Βιολογία ΕΔΩ

zarpanews.gr

The post Χανιά | Απαιτητικά| Απαιτητικά τα θέματα σε Μαθηματικά, Αρχαία και Βιολογία – Δείτε τις απαντήσεις από το φροντιστήριο Μεθοδικό | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα