Χανιά | Ανθρωποειδή «φαρμακώσανε» το ζωντανό! Καταγγελία του συλλόγου στα Ζυμβραγού | Photos

Καταγγελία για την δηλητηρίαση με φόλα αδέσποτου στο χωρίο Ζυμβραγού του δήμου Πλατανιά, έκανε με επιστολή που έστειλε στο zarpanews.gr ο τοπικός «Παραδοσιακός σύλλογος Ζυμβραγού «Η Συναρμογή»»

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία του περιστατικό με την δηλητηρίαση του ζώου έγινε την Κυριακή το απόγευμα:

«Προχθές το απόγευμα το αδέσποτο σκυλάκι, που είχε εγκαταληφθεί από τον Νοέμβριο (από κάποιον ασυνείδητο) στο χωριό μας Ζυμβραγού και που με την φιλικότητα και την αγάπη του προσέγγιζε τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους και ιδιαίτερα όσους τον τάιζαν, βρέθηκε να σφαδάζει

δηλητηριασμένο από φόλα.

Παρόλο που έγινε προσπάθεια διάσωσής του δυστυχώς πέθανε. Είναι ντροπή για μια πολιτισμένη κοινωνία να συμβαίνουν τέτοιες πράξεις εις βάρος ζώων και ιδιαίτερα όταν δεν ενοχλούν και είναι φιλικά προς τον άνθρωπο.

Σε μια κοινωνία όπως αυτή του χωριού μας, που παραδοσιακά αποτελείται από ανθρώπους μορφωμένους και κοινωνικά καταξιωμένους πρέπει τέτοιες συμπεριφορές που στερούνται αγάπης προς τα ζώα να απομονώνονται και να καταδικάζονται. Ένας , που μπορεί και σκοτώνει συνειδητά ένα αθώο ζώο και μάλιστα με τέτοιο σαδιστικό τρόπο, δεν θα διστάσει να σκοτώσει και έναν συνάνθρωπό του.

Σημειωτέον ότι και στο παρελθόν έγιναν όμοια περιστατικά με γάτες. Το ανθρωποειδές που διέπραξε αυτήν την πράξη έδειξε τον επαίσχυντο ψυχικό του κόσμο, τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης του και τα εγκληματικά του ένστικτα.

Κυριακή 6/5/2018

Παραδοσιακός σύλλογος Ζυμβραγού «Η Συναρμογή»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα