Χανιά | Αναγκαία η παράκαμψη της Κισσάμου – Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια

Η αναγκαιότητα της κατασκευή παράκαμψης της πόλης της Κισσάμου, επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή, του Δημάρχου κισσάμου, κ. γιώργου Μυλωνάκη, του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΚ κ. Άρη Παπαδογιάννη και του κ. Γιώργου Αγαπάκη Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Όπως

επεσήμανε συγκεκριμένα ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων, η ανάγκη για παράκαμψη του Καστελίου είχε επισημανθεί πριν υπάρξουν οι εξελίξεις για τον  νέο ΒΟΑΚ που θα φθάσει μέχρι την περιοχή.

Σημείωσε πως για το σκοπό αυτό είχε ξεκινήσει σχετική μελέτη το 2008 που όμως έχει για αρκετούς λόγους καθυστερήσει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα επεσήμανε ο κ. Αγαπάκης που αναφέρθηκε στις διαδικασίες που πρέπει να προηγηθούν για την ωρίμανση των απαραίτητων μελετών για το έργο.

Είπε ότι τώρα βρισκόμαστε σε ένα ενδιάμεσο στάδιο όπου είναι επίσης απαραίτητη η επικαιροποίηση μελετών.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδογιάννης σημείωσε ότι πρόκειται για έργο που φθάνει τα 50 εκατομμύρια και έχουμε προτείνει να μπει στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Τέλος ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης είπε πως το έργο είναι αναγκαίο γιατί η πόλη θα βρεθεί σε αδιέξοδο, ενώ είπε πως αρκετά χρόνια έχουν χαθεί.

Οι δηλώσεις των κ.κ. Καλογερή, Παπαδογιάννη, Μυλωνάκη και Αγαπάκη:

Zarpanews.gr

The post Χανιά | Αναγκαία| Αναγκαία η παράκαμψη της Κισσάμου – Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Αναγκαία, Κισσάμου – Σύσκεψη, Αντιπεριφέρεια,chania | anagkaia, kissamou – syskepsi, antiperifereia