Χανιά | Αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο – Αλληλεγγύη στους συναδέλφους από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων | Video

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων διοργανώθηκε την Τρίτη, με αστυνομικούς να προσέρχονται για να δώσουν αίμα, σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους τους, καθώς η προσφορά αυτή καλύπτει τους ίδιους και τους συναδέλφους τους σε περίπτωση που χρειαστούν μετάγγιση. Την αιμοδοσία διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, με τη βοήθεια του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων.

“Είναι η έβδομη εθελοντική αιμοδοσία της ένωσής μας, όπως και στις προηγούμενες

έξι γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μαζεύουμε φιάλες αίματος που χρησιμοποιούνται για τους συναδέλφους μας και τους συγγενείς πρώτου βαθμού αν χρειαστεί. Οφείλουμε να προστατεύουμε τα μέλη μας και ένα παραπάνω τους αστυνομικούς που κάνουμε ένα επικίνδυνο επάγγελμα και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μπορεί να χρειαστούν αίμα. Εμείς ως σωματείο λοιπόν προσφερόμαστε να βρούμε αυτές τις φιάλες πριν ακόμα προκύψει η ανάγκη”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Στέλιος Σεληνιωτάκης.

Δεκάδες αστυνομικοί είχαν δώσει αίμα μέχρι τις 12:00, ενώ αναμενόταν να προσέλθουν περισσότεροι μέχρι το τέλος της αιμοδοσίας.  zarpanews.gr

The post Χανιά | Αιμοδοσία| Αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο – Αλληλεγγύη στους συναδέλφους από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα