Χανιά | Άγνοια δηλώνουν οι αρχές για τους “αλεξιπτωτιστές” που θέλουν να τιμήσουν τους Ναζί

Καμία πληροφόρηση και κανένα αίτημα δεν έχουν λάβει οι τοπικές αρχές των Χανίων για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής για την κατάληψη της Κρήτης από τους Ναζί, και μάλιστα με πτώσεις με αλεξίπτωτα στο Μάλεμε (δείτε ΕΔΩ).

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, ο οποίος επισήμανε ότι για να πέσει κανείς με αλεξίπτωτο στο Μάλεμε θα πρέπει να λάβει άδεια από το ΓΕΕΘΑ και δήλωσε ότι στην Περιφέρεια

δεν έχει φτάσει κανένα τέτοιο αίτημα από πουθενά.

Ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, επίσης ανέφερε ότι για να γίνει η οποιαδήποτε πτώση, θα πρέπει να δοθεί άδεια από τις στρατιωτικές αρχές, ενώ στον Δήμο Πλατανιά δεν έχουν λάβει καμιά σχετική ενημέρωση.

“Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να τους δώσει άδεια το ΓΕΕΘΑ και να το εντάξει στο πρόγραμμα των εορτασμών η Περιφέρεια. Νομίζω ότι είναι μια “φωτοβολίδα” που έριξαν κάποιοι για τη δημοσιότητα και τις εντυπώσεις. Εδώ τιμούμε την αντίσταση των Κρητικών απέναντι στους Ναζί και θα έχουμε κάποιους να τιμούν τους κατακτητές;” είπε ο κ. Μαλανδράκης.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Άγνοια| Άγνοια δηλώνουν οι αρχές για τους “αλεξιπτωτιστές” που θέλουν να τιμήσουν τους Ναζί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα